Mans Unides Urgell, a la Passió d'Esparreguera

Els participants a l'excursió es van fer una fotografia amb els actors de La Passió d'Esparreguera

La delegació de Mans Unides Urgell va organitzar una excursió a la Passió d'Esparreguera el passat diumenge dia 26 de març de 2017. Els participants a l'activitat "Passió Solidària" van poder gaudir d'una gran representació i d'un dia de germanor esplèndid.

Fent-se ressò de la sensibilitat que des de temps immemorials inspiren la vida, mort i resurrecció de Crist, La Passió d'Esparreguera construeix un gran espectacle que aconsegueix transmetre a l'espectador l'essència d'uns personatges amb dos mil anys d'història.

La grandiositat del teatre, la gran quantitat d'actors en escena, els vertiginosos canvis escenogràfics, la perfecta unió de text i música en viu, amb orquestra i cors en directe, converteixen cada representació en una producció teatral única.

L’activitat surt molt econòmica amb l'oferta especial per a grups de Mans Unides i està pensada com una jornada cultural i de lleure, que inclou assistir a la representació, una visita guiada al teatre per dins i a un taller de ceràmica històric d'Esparreguera, gaudir d’un dinar de germanor, una fotografia de grup amb els actors, etc... L'espectacle, el dinar i les activitats complementàries només costen 26 € (més preu autocar).

El ingressos generats per aquesta activitat solidària es destinen als projectes de lluita contra la pobresa de les delegacions de Mans Unides de Catalunya.

Més informació per organitzar un grup o assitir a la Passió d'Esparreguera amb Mans Unides

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te