Sopar de la Fam de la Parròquia de Sant Ot de la Seu d'Urgell

115 persones van assistir al sopar de la fam de la parròquia de Sant Ot

La Parròquia de Sant Ot de la Seu d'Urgell va celebrar un sopar de la fam a benefici dels projectes de Mans Unides Urgell el passat dimecres 29 de març de 2017. Hi van assistir 115 persones. La recaptació ajudarà a fer possible el projecte que aquest any ha triat el Bisbat.

Es tracta d'un projecte agropecuari a Panamà que té l'objectiu d'enfortir les capacitats productives dels indígenes de Veraguas i Ngobe Buglé.

Els beneficiaris d'aquest projecte són indígenes pertanyents a l'ètnia Buglé, que habiten a la Valle Bonito, Kusapin, comarca Ngobe Buglé i camperols del nord de la província de Veraguas específicament a Rio Luís, districte de Santa Fe, Veraguas. Les seves activitats primordials i que ocupen gran part del seu temps és l'agricultura de substància (iuca, blat de moro, fesols, sàpigues o plàtans) utilitzant la tala i crema descontrolada.

L'objectiu del projecte és enfortir les capacitats organitzatives, productives i de gestió ambiental. Es proveirà d'eines productives (inputs i llavors, espècies menors i gallinasses per a elaboració d'adobs orgànics). Es desenvoluparan capacitacions sobre tècniques productives, que els permetin aprofitar els seus recursos locals i experiències realitzades. Per això es duran a terme tallers que combinaran la teoria amb la pràctica i tindran continguts ambientals.

Més projectes de la delegació de Mans Unides Urgell

Galeria d'imatges: 
115 persones van assistir al sopar de la fam de la parròquia de Sant Ot
El sopar de la Fam de la parròquia de Sant Ot va captar fons pèr a un projecte en Panamà
Sopar de la fam per captar fons per als projectes de Mans Unides Urgell

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te