Concert solidari GOSPELWILL

04/11/2023
Hora: 
19 H
Ciutat: 
Tarragona

Mans Unides i Càritas Diocesana de Tarragona fem una crida davant l’impacte de la crisi climàtica sobre les poblacions més vulnerables del nostre món i l’agreujament de la pobresa amb aquest concert solidari “Gospelwill” del grup Tastet de Gospel.

Recentment a bona part dels països de la Mediterrània i també al nostre, s’han sofert efectes catastròfics i dramàtics a causa del canvi climàtic, malmetent greument la vida de les persones que hi viuen.  Per això fem un clam per a la protecció de la casa comuna, per fer un canvi en els nostres estils de vida, per sensibilitzar-nos i implicar-nos en la lluita contra la pobresa.

El concert serà el dissabte 4 de novembre de 2023 al Teatre Tarragona a les 19h, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Les entrades, ja a la venda, tenen un preu de 20 € i es poden adquirir a través del web https://entrades.tarragona.cat/gospelwill-tastet-de-gospel i a les taquilles del Teatre Tarragona. El concert també compta amb Fila zero a través del Bizum 07673 o del número de compte ES20 2100 0006 3902 0070 3422

Tastet de Gospel, és un cor de més de 40 veus provinents d’Osona i comarques de l’entorn, amb 16 anys de recorregut.  Des d’aleshores a través del gospel contemporani, fan vibrar el públic amb un cor que transmet música, emoció i ànima.

GOSPELWILL és una història de vida real que narra la descoberta d’un mateix. Us convidem a experimentar cada una de les etapes de la vida a través d’una sèrie d’elements i de cançons.

Esperem poder trobar-nos el 4 de novembre al Teatre Tarragona en aquest concert solidari tan especial per poder seguir ajudant els que més ho necessiten!

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te