Memòria d'activitats 2022

Durant l'any 2022, amb l'impacte de la pandèmia de coronavirus ben present, de forma progressiva hem continuat adaptant-nos als diferents escenaris que ens ha imposat la pandèmia per anar reprenent la normalitat de les nostres vides i recuperant la presencialitat d'activitats com el sopar de la fam, concerts, la marxa de la solidaritat i incorporant noves activitats com el vinet solidari.

La campanya «La nostra indiferència els condemna a l'oblit» ha volgut fer-nos sensibles a la realitat ben present de les persones que viuen als països més empobrits, per continuar donant a conèixer aquesta situació a la nostra societat i poder contribuir al finançament de projectes de desenvolupament. La tragèdia del pobre és ser oblidat.

La nostra tasca continua sent més necessària que mai davant les esgarrifoses xifres de la fam i la pobresa. La pandèmia ha suposat una regressió en la millora de les xifres de la fam al món, hi ha 150 milions més de persones que passen fam que abans de la pandèmia. També hi contribueixen els conflictes i les guerres que tenen un efecte directe en l'accés i el preu dels aliments i finalment els efectes del canvi climàtic, que impacten especialment en els països més pobres.

Des d'aquí, l'agraïment més sincer als que ens acompanyeu en aquest repte, a les persones voluntàries de Mans Unides, socis i col·laboradors, donants d'entitats públiques i privades, col·legis, parròquies, congregacions i tots els que ens doneu suport en la difusió d'aquestes injustícies i en la recaptació de fons, i que amb la vostra generositat i dedicació feu possible totes les activitats que us presentem a favor dels pobres més pobres de la terra.

Moltes gràcies!

Dolors Segura Bisbal

Presidenta-delegada de Mans Unides a Tarragona

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te