Acte Final Nacional de la VIII edició del Festival de Clipmetratges de Mans Unides a Madrid

Acte Final Nacional de la VIII edició del Festival de Clipmetratges de Mans Unides a Madrid

L'acte final de la VIII edició del Festival de Clipmetratges de Mans Unides, celebrat el dia 6 de maig, al Cine de la Prensa de Madrid, ha distingit als alumnes de l'Escola La Parellada de Santa Oliva amb el Primer Premi al millor Clipmetratge en la categoria Escoles Primària amb el seu vídeo “Uneix-te al nostre equip”

El clipmetratge representa un missatge audiovisual llançat des de l'espai als habitants de la Terra per a conscienciar que han de formar part del seu equip per a salvar el món.

Els nens i nenes de 5è de Primària de l'Escola La Parellada de Santa Oliva han aconseguit que el su missatge llançat des de l'espai s'escolti més alt del que ells mateixos podian imaginar, davant d'un Cine de la Prensa, amb el cartell d'“aforament complet” penjat. El seu vídeo d'un minut ha rebut el premi al millor clipmetratge en la Categoria Escoles Primària de la VIII edició del Festival de Clipmetratges de Mans Unides. Confesen que durant la grabació “ens ho hem passat pipa”!

Els guanyadors gaudiran d'un campament de cinc dies, amb tallers d'audiovisual, dinàmiques relacionades amb la cooperació per al desenvolupament i altres activitats lúdiques a l'aire lliure.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te