Berenar de la fam a Tarragona

Berenar de la fam 2019

Dimecres es va celebrar el Berenar de la Fam organitzat per Mans Unides. La presidenta, Esther Freijanes, va adreçar unes paraules als assistents informant de les darreres xifres de la fam al món que afecta a 821 milions de persones, segons l’últim informe de la FAO. També va comentar les guspires d’esperança que s’obren pas en el nostre món, com el recent premi Nobel de la Pau 2019 atorgat al primer ministre d’Etiòpia, Abiy Ahmed, o el premi Nobel d’Economia a tres estatunidencs pels seus treballs per reduir la pobresa al món.  

Va intervenir també l’arquebisbe, Mns. Joan Planelles, que  va valorar positivament la gran tasca que fa Mans Unides amb multitud de projectes de desenvolupament ben planificats, pressupostats i documentats, amb  partners fiables i responsables que són garantia d’èxit. Així mateix, va subratllar el compromís de l’entitat envers la dona brindant formació, capacitació i empoderament per oferir noves oportunitats de futur.

Desprès del berenar de xocolata amb coca, donats de forma altruista per l’empresa AG Planning Events, es van sortejar diferents obsequis cedits per comerços locals i entrades pel parc PortAventura, gentilesa de la Fundació PortAventura.

Mans Unides agraeix a l’empresa AG Planning, a la Fundació PortAventura i als diferents comerços i entitats la seva col·laboració.

La recaptació del berenar es destinarà  a un projecte agropecuari i de millora de la qualitat de l’aigua a Narayanpur, a l’estat de Telangana, al centre de l’Índia.

Galeria d'imatges: 
Berenar de la fam 2019
Berenar de la fam 2019
Berenar de la fam 2019
Berenar de la fam 2019
Berenar de la fam 2019

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te