Concert Gospelwill de Tastet de Gospel al Teatre de Tarragona

Tot un èxit de públic, més de 550 persones en el concert solidari de Mans Unides i Càritas Diocesana amb l’espectacle Gospelwill de Tastet de Gospel celebrat al Teatre de Tarragona.

Els espectadors varen poder viure una història de vida real a través d’una narració musical cantada a través del gòspel i una banda musical que va saber transmetre el seu ritme i fer vibrar al públic. Un homenatge a la vida que va entusiasmar, desgranant les diferents etapes de la vida i una ballarina que jugava amb el cos incorporant elements amb els que interactuava i feia participar al públic per fer viure allò que d’important té la vida.

En la presentació de l’acte Mans Unides i Càritas Diocesana van explicar l’important impacte de la crisi climàtica sobre les poblacions més vulnerables del món i el conseqüent agreujament de la pobresa, a la vegada tenien un record especial per la guerra oberta a l’Orient Mitjà, a Gaza i proclamaven el lema “Diguem NO a les guerres. Defensem la Pau” de la III Setmana dels Drets Humans organitzada per la coordinadora d’ONG de Tarragona.

Van agrair la solidaritat i el suport a totes i tots els assistents així com als patrocinadores, Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials, Col·legi d’Aparelladors de Tarragona, col·laboradors SP Fruits i a l’Ajuntament de Tarragona per la cessió del teatre.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te