El concert de Tastet de Gospel, una experiència inoblidable

Concert Tastet de Gospel

L’Auditori de la Diputació respirava Gospel pels quatre costats. Mans alçades, aplaudiments i bones vibracions van ser les notes predominants de la brillant actuació de Tastet de Gospel de Taradell.

Un públic entregat i emocionat amb el cor i la música va abarrotar la sala. El seu repertori van incloure temes com Jesus is the answer, Blessed be your name, fins a un Gospel més actual.

Teresa Feliu, Presidenta de Mans Unides, va presentar l’acte fent una menció especial als 190 projectes que s’han finançat durant aquests 50 anys de presència de Mans Unides a Tarragona.

La recaptació del concert es destina a un projecte d’atenció a la infància a Cambodja per proporcionar materials educatius i cobrir les despeses operatives de 7 centres d’educació infantil als barris de Phnom Penh que beneficiaran a 2.100 nens i nens de 3 a 6 anys.

Mans Unides agraeix a tots els cantaires de Tastet de Gospel,a Guillem Prat, directora del cor i als músics acompanyants la seva participació. També, a les empreses col·laboradores el seu suport en l’organització del concert, El Corte Inglés, AG Planning i Diputació de Tarragona.

 

Galeria d'imatges: 
Concert Tastet de Gospel
Concert Tastet de Gospel
Concert Tastet de Gospel
Concert Tastet de Gospel
Concert Tastet de Gospel

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te