Eucaristia d’inici de Campanya de Mans Unides a Tarragona

La Campanya de Mans Unides es va iniciar amb una missa a l’església de Sant Agustí de Tarragona presidida pel Sr. Arquebisbe Joan Planellas i Mn. Jordi Vila, Consiliari de Mans Unides, en la que hi van assistir voluntaris, socis, simpatitzants i molts fidels.

En l’homilia el Sr. Arquebisbe va fer menció a l’encíclica del Papa FrancescLaudato sí” on proposa reflexionar en els diferents aspectes d’una ecologia integral, que incorpori les dimensions humanes i socials. Va comentar l’objectiu de la campanya de Mans Unides que planteja el repte d’assolir un planeta sostenible, és a dir una casa comuna on puguem viure amb dignitat tots els éssers humans. Va agrair la tasca de tots els voluntaris i voluntàries de l’ONG a favor dels més pobres i vulnerables, exhortant-los a estar sempre oberts a les necessitats dels altres.

El mateix divendres 9 de febrer es va celebrar la jornada de dejuni voluntari on Mans Unides demana a la societat un gest simbòlic de suport als 735 milions de persones que passen fam al món. Una manera de prendre consciència del patiment que pateixen diàriament milions de persones al món, que dejunen involuntàriament perquè no tenen aliments per menjar.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te