II Vinet solidari

Escoltar l’incansable clam contra la fam al món de Dolors Segura, delegada de Mans Unides a Tarragona, en les seves paraules de benvinguda al “Vinet solidari”, acte organitzat per l’entitat als jardins de la Casa Miret a Tarragona.

Un capvespre per recolzar el treball continuat de l’entitat vers aquelles persones i comunitats del Sud que no veuen garantits els seus drets fonamentals i oferir-les-hi esperances de futur.

Sota una olivera, en un entorn molt agradable, els més de 300 assistents van conèixer els projectes de desenvolupament que recolza Mans Unides i el seu impacte sobre les poblacions de Callao a Perú, Goalpara a l’Índia i Dakar a Senegal.

Durant la vetllada, el tenor Jesús Piñeiro va interpretar dues peces d’òpera i sarsuela amb forts aplaudiments del públic. També es va fer el sorteig d’una panera amb diversos obsequis donats per empreses i comerços locals.

Mans Unides vol agrair als tarragonins la gran participació i a les empreses col·laboradores la seva solidaritat per fer-ho possible, amb una menció especial a AG Planning, que per segon any ha patrocinat l’esdeveniment.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te