Mans Unides de Tarragona celebra els seus 50 anys

Premsa roda

Aquest any Mans Unides de Tarragona celebra el 50è aniversari i va presentar els actes commemoratius. La presentació va estar presidida per l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, l’arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol i la presidenta de Mans Unides a Tarragona, Teresa Feliu. Els actes previstos són els següents:

12 d’octubre, a les 19 h, Concert solidari “Gospelbreathe”, ofert per Tastet de Gospel de Taradell a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. La recaptació del concert es destinarà a un projecte d’atenció a la infància de Phnom Penh a Cambodja.

17 d’octubre, a les 19 h, Conferència “Mans Unides i la Cooperació Espanyola” a càrrec de Paloma Vogel, tècnica de l’Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo” (AECID) a la sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés. 

Del 17 al 31 d’octubre, Exposició “Esmeraldas, cacau per la sobirania alimentària”, projecte cofinançat per l’Ajuntament de Tarragona a la sala d’Àmbit Cultural d’El Corte Inglés.

3 de novembre a les 18 h, Berenar de la fam al col·legi Sagrat Cor de Tarragona. Berenar solidari, presidit pel Sr. Arquebisbe, Jaume Pujol i l’assistència d’autoritats locals. La recaptació del berenar es destinarà a un projecte de desenvolupament agrícola i ramader a la població indígena de l’estat de Tripura a l’Índia.

12 de novembre, a les 10.30 h, Celebració Eucarística, presidida pel Sr. Arquebisbe, Jaume Pujol, a la capella del Seminari de Tarragona.

Conferència “Missió i Cooperació”, a càrrec de Mn. Josep Frigola, missioner dels Pares Blancs. Ha estat 50 anys entre l’Alt Volta (actual Buskina Faso) i Níger.

 

Galeria d'imatges: 
Premsa roda
Premsa roda
Premsa roda
Premsa roda
Premsa roda

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te