Sopar de la Fam a Vallmoll

Sopar de la Fam a Vallmoll

Mans Unides agraeix la presència a les 61 persones assistents al Sopar de la Fam a Vallmoll, especialment al Casal de l'Avi per la seva excel·lent organització i a l'ajuntament per la seva disposició i difusió de l'activitat, així com al cantant Aleix d'Alcover per animar la vetllada.

El sopar va comptar amb la presència de la delegada de Mans Unides a Tarragona, l'alcalde de Vallmoll i Mn. Joan Aguila. Es va visionar el vídeo de campanya de Mans Unides on es van poder veure projectes de desenvolupament que porta a terme l'entitat a favor de les persones més vulnerables dels països més pobres del Sud.

El sopar va discórrer en un ambient distès i agradable. Al final del sopar es va fer una rifa de productes locals i el jove cantant Aleix va interpretar algunes cançons.

L'acte ha estat possible gràcies a la generositat d'empreses, negocis i comerços de la zona que van contribuir-hi gratuïtament: Europastry, Clos Montblanc, Patates Palau, Esclat, Salses &Fruits, S.P, Cala Roser, Tàrraco Import-Export, Farmàcia Vallmoll, Flors Nino, Cala Raquel, La botigueta, i diversos particulars del poble.

La recaptació es destinarà a l'acompanyament del projecte "Accés a l'hàbitat segur i mitjans de vida per a persones tribals a Goalpara (Índia)", que beneficiarà a 1.020 persones, majoritàriament dones.

Galeria d'imatges: 
Sopar de la Fam a Vallmoll
Sopar de la Fam a Vallmoll
Sopar de la Fam a Vallmoll
Sopar de la Fam a Vallmoll

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te