XXVII Marxa de la Solidaritat

XXVII Marxa de la Solidaritat

Un any més, la Marxa de la Solidaritat fa una crida als joves per fomentar la seva solidaritat  envers els més vulnerables dels països més empobrits del Sud. Els 400 nois i noies participants han caminat 10 quilòmetres per ajudar a transformar la vida de les comunitats camperoles d’Apurímac al Perú. Amb el projecte es vol enfortir la governança ambiental i la preocupació per la gestió de l’aigua.

L’itinerari s’ha iniciat al Camp de Mart, Loreto, continuant cap a la Budellera fins arribar al Camp del Nàstic. Els joves han estat rebuts per Josep Maria Andreu, l’equip de jugadors del Nàstic i els seus dos capitans Joan Oriol i Pol Domingo que han donat lectura al projecte al qual es destina la recaptació de la Marxa.

El representant de cada un dels 6 centres participants ha llegit el manifest redactat pels alumnes de cada centre sobre els valors humans, la superació, la pau, solidaritat, igualtat i equitat, resiliència i compromís.

Alguns exemples: “Alcem la veu a favor de la igualtat de drets, d’oportunitats,...més enllà del gènere, la raça, l’origen, el credo religiós o qualsevol diferència”, “Fem una crida per promoure el compromís altruista i responsable, per transformar el futur del nostre planeta i la societat que l'habita, la qual malauradament per manca d'aquest valor, encara es troba en risc”, “Cal ser més solidaris. Mira al teu voltant i pregunta't què pots fer tu per a contribuir a la felicitat dels qui t'envolten”. 

Per finalitzar, Dolors Segura, responsable de la Marxa, ha expressat el seu agraïment a tots els que ho han fet possible: Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Creu Roja, Ajuntament de Tarragona, Loreto, voluntaris granes i al Nàstic pel seu suport i col·laboració, així com, un agraïment especial a Pere Boluda que ha fer l’ambientació musical i als mitjans de comunicació per la cobertura i difusió de l’acte

Galeria d'imatges: 
XXVII Marxa de la Solidaritat
XXVII Marxa de la Solidaritat
XXVII Marxa de la Solidaritat
XXVII Marxa de la Solidaritat
XXVII Marxa de la Solidaritat

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te