Concert solidari amb Els Duendes a la Cava Urpí

01/05/2022
Hora: 
6:30
Ciutat: 
Sabadell

La mítica formació sabadellenca Els Duendes tornarà a pujar a l'escenari de la Cava Urpí el pròxim 1 de maig a les 6.30 hores. Es tracta d'un concert solidari que organitza Mans Unides Sabadell per tal de recaptar diners pel projecte d'enguany: "Empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kibamba", a Tanzània. 

Per poder gaudir del concert, amb temes clàssics dels anys 60 fins als 80, s'ha de fer un donatiu de 15 euros. Així mateix, les entrades s'han de recollir prèviament a Mans Unides Sabadell, que està situada al C/ Sant Joan, 20; de dilluns a dijous de 18 a 20 hores. Els telèfons de contacte són 937 459 430 i 647 019 316.

MANS UNIDES SABADELL

Empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kibamba

Es tracta d'un programa de promoció de les dones enfocat a afavorir la seva independència econòmica. D'aquesta manera, se seleccionaran 155 dones, a les quals s'impartiran cursos de formació en emprenedoria i manteniment de petits negocis, cria domèstica d'ocells de corral i agricultura sostenible. A continuació es proporcionaran petits préstecs per a l'emprenedoria d'aquests negocis. 

MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL PROJECTE

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te