Concert solidari: "Des de Granollers al jovent de Kisantu, ni indiferència ni oblit"

09/04/2022
Hora: 
19:00
Ciutat: 
Granollers

Dissabte 9 d'abril es celebrarà a Granollers el Concert Solidari amb el pianista Ingnasi Prunés. Tindrà lloc a les 19 hores a la Sala Tarafa i l'entrada té un cost de 6 euros que anirà destinat al projecte d'enguany de la comarcal del Vallès Oriental: "Formació i integració socioeconòmica de joves de Kisantú II", a la República Democràtica del Congo. 

El projecte té l'objectiu de reinserir socialment a 60 joves vulnerables. Es posarà en marxa un taller de fusteria i una sala de pràctiques, així com l'equipament i la construcció d'un bloc sanitari. Mans Unides aporta el 84,4% del cost del projecte per un import de 67.004 euros.  

Més sobre la Comarcal del Vallès Oriental

 

Ignasi Prunés de Riba

Ignasi Prunés (Granollers, 2000) és organista de la Parròquia de Sant Esteve de Granollers.

Va rebre l’educació musical bàsica a l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla del Vallès i posteriorment a l’Escolania de Montserrat (2009- 2014), on va estudiar piano i orgue.

Va completar el Grau Professional de Piano a l’IEA Oriol Martorell, amb Xavier Pardo, éssent premiat amb el Premi d’Honor. Actualment cursa el Grau Superior a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), amb Denis Lossev com a mestre. Ha actuat a Alemanya, Itàlia, Croàcia, i a nombrosos indrets del territori local, entre ells l’Auditori de Barcelona.

Ha estat premiat amb menció d’honor al concurs Juventuts musicals de Vilafranca i amb el segon premi al Concurs de Música Ciutat de Mataró. Havent obtingut el Grau Professional d’Orgue al Conservatori de Granollers, ha continuat els estudis amb Juan de la Rubia i Oscar Candendo a l’ESMUC.

Ha participat en nombroses classes magistrals d’orgue a Granollers amb organistes internacionals de tres continents, i ha actuat en diferents punts del territori català, aixi com també a Eivissa. 

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te