Cerdanyola

 

Activitats més recents

Parada a Cerdanyola per recaptar diners

El 6 de febrer la Comarcal de Cerdanyola de Mans Unides va muntar una parada a la porta de l’església de Sant Martí per recaptar diners per la campanya d’enguany: “La nostra indiferència els condemna a l’oblit”.

Es va vendre material de Mans Unides, com ara mocadors, polseres, collarets, cantimplores, etc. També, voluntàries de l'ONG van fer rosquilles i preparar unes flors típiques d'Andalusia. Finalment, amb material de perfumeria es va omplir una cistella que es va sortejar el dia 14 de febrer amb l'ONCE.

El projecte que cobreix la Comarcal de Cerdanyola és la "Millora de l'educació intercultural i la incidència política de joves indígenes" d'Atalaia du Norte, Brasil. Es treballarà mitjançant accions de reforç escolar vinculades al lliurament de kits d'aliments, sanitaris i materials educatius en el context d'emergència per la pandèmia. També es duran a terme tallers de formació social i política amb aquests joves vinculats a la seva organització indígena UNIVAJA.

 

Altres notícies de la Comarcal de Cerdanyola

Cerdanyola Educa

El programa Educatiu Cultura Emprenedora que ha impulsat l'Ajuntament de Cerdanyola i la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, es basa en un projecte que el Servei d'Educació va elaborar sobre Cooperatives solidàries a les escoles públiques.

L'Escola Collserola ha participat en aquest projecte i ens va escollir l'any 2019 com a ONG a qui donar la quantitat recaptada, a qui els vam agraïr amb un diploma. Aquesta iniciativa solidària del programa consisteix a què els alumnes de 6è de primària treballin a classe creant una cooperativa solidària durant tot el curs escolar. Els alumnes preparen la gestió, elecció i elaboració dels materials, estudi de merca, màrketing... Posteriorment, aquests materials es venen en unes carpes el dia i lloc convingut per l'Ajuntament de la ciutat. Va haver una entrega de premis a la Sala d'Actes de l'Ateneu de Cerdanyola, on la Cristina (responsable comarcal) va recollir el premi i el xec per a l'entitat juntament amb la Regidora de Cooperació de l'Ajuntament, Direcció i professorat de l'escola.

 

Actes del 2019

Els últims actes que es van dur a terme el 2019 van ser la participació a la II Nit Solidària del Rotary Club, el mes d'octubre, on vam presentar un projecte; la presència de la organització a la Tardor Solidària de la ciutat, al novembre, on vam posar un stand i una exposició per a sensibilitzar la població; i el concert de Nadal, en què van cantar una coral de nens i una de persones grans, i una orquesta. Durant el 2020, Cerdanyola es va implicar molt durant la campanya amb el missioner a principis de febrer: vam visitar escoles, vam estar amb l'alcalde, vam ser entrevistats pels mitjans de comunicació i es va celebrar un dinar solidari amb més de 200 assistents.

 

Responsable: Cristina Real (Collserola)
Adreça: Local Parroquial Sant Martí, Passeig de Cordelles, 2, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS
Telèfon i mail: 936 910 339 / cerdanyola@mansunides.org
Galeria d'imatges: 
Concierto de Navidad, 2019
Concierto de Navidad, 2019
Presencia en la feria de la Tardor Solidària
Diploma entregado a los alumnos de la escuela Collserola
La responsable comarcal dando el diploma a los alumnos de la escuela Collserola
Visita al alcalde con el misionero de campaña, 2020
El misionero Mario Torres con alumnos de la escuela Mare de Déu de Montserrat

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te