Comarcal de Cerdanyola

Voluntarios de Cerdanyola en el concierto de Navidad

 

Cerdanyola Educa

El programa Educatiu Cultura Emprenedora que ha impulsat l'Ajuntament de Cerdanyola i la Diputació de Barcelona, mitjançant el Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, es basa en un projecte que el Servei d'Educació va elaborar sobre Cooperatives solidàries a les escoles públiques.

L'Escola Collserola ha participat en aquest projecte i ens va escollir l'any 2019 com a ONG a qui donar la quantitat recaptada, a qui els vam agraïr amb un diploma. Aquesta iniciativa solidària del programa consisteix a què els alumnes de 6è de primària treballin a classe creant una cooperativa solidària durant tot el curs escolar. Els alumnes preparen la gestió, elecció i elaboració dels materials, estudi de merca, màrketing... Posteriorment, aquests materials es venen en unes carpes el dia i lloc convingut per l'Ajuntament de la ciutat. Va haver una entrega de premis a la Sala d'Actes de l'Ateneu de Cerdanyola, on la Cristina (responsable comarcal) va recollir el premi i el xec per a l'entitat juntament amb la Regidora de Cooperació de l'Ajuntament, Direcció i professorat de l'escola.

Activitats més recents

Els últims actes que es van dur a terme el 2019 van ser la participació a la II Nit Solidària del Rotary Club, el mes d'octubre, on vam presentar un projecte; la presència de la organització a la Tardor Solidària de la ciutat, al novembre, on vam posar un stand i una exposició per a sensibilitzar la població; i el concert de Nadal, en què van cantar una coral de nens i una de persones grans, i una orquesta. Durant el 2020, Cerdanyola es va implicar molt durant la campanya amb el missioner a principis de febrer: vam visitar escoles, vam estar amb l'alcalde, vam ser entrevistats pels mitjans de comunicació i es va celebrar un dinar solidari amb més de 200 assistents.

 

Responsable: Cristina Real (Collserola)
Adreça: Local Parroquial Sant Martí, Plaça Joan Pau II, s/n, 08290 CERDANYOLA DEL VALLÈS
Telèfon i mail: 936 910 339 / cerdanyola@mansunides.org
Galeria d'imatges: 
Concierto de Navidad, 2019
Concierto de Navidad, 2019
Presencia en la feria de la Tardor Solidària
Diploma entregado a los alumnos de la escuela Collserola
La responsable comarcal dando el diploma a los alumnos de la escuela Collserola
Visita al alcalde con el misionero de campaña, 2020
El misionero Mario Torres con alumnos de la escuela Mare de Déu de Montserrat

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te