Comarcal de Sabadell

Projecte comarcal Sabadell 2022     Campanya 2022     Pròximes activitats    

Notícies

Venda de roses per Sant Jordi

El 23 d'abril, durant la diada de Sant Jordi, la comarcal de Sabadell va vendre roses. Així mateix, van donar a conèixer l'ONG, el projecte d'aquest any: "l'empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kibamba", a Tanzània, i recaptar diners per aquest. La parada estava ubicada a la Rambla, a l'alçada del Casal Pere Quart. 

 

Altres notícies de la Comarcal de Sabadell...

Expliquem la campanya del 2022 als mitjans de comunicació de Sabadell

El 10 de febrer, la delegada de la delegació de Terrassa i responsable de la comarcal de Sabadell, Concepció Cabanes, va presentar la campanya d'enguany, "La nostra indiferència els condemna a l'oblit", al Diari de Sabadell i a Ràdio Sabadell.

 

La campanya del 2022 té l'objectiu de reconèixer que hi ha desigualtat per poder transformar aquesta realitat. Mans Unides actua mitjançant a sensibilització i la recaptació de diners per realitzar els diferents projectes. Aquest any, el projecte destinat a la comarcal de Sabadell és l'"empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kiamba", Tanzània. Es seleccionaran 155 dones, a les quals s'impartiran cursos de formació en emprenedoria i manteniment de petits negocis, cria domèstica d'ocells de corral i agricultura sostenible. A continuació, es proporcionaran petits préstescs per a l'emprenedoria d'aquests negocis. 

 

Alumnes de l'escola Sant Nicolau recapten 1.500 euros per Mans Unides

Els alumnes de quart d'ESO de l'escola Sant Nicolau, han recaptat 1500 euros per Mans Unides Sabadell amb una iniciativa dins l'assignatura Servei Comunitari. L'objectiu era recaptar diners pel projecte "Capacitació de pagesos per a reforç de la seguretat alimentària" de Camerun; que correspon al projecte de la Comarcal de Sabadell de la campanya del 2021: "Contagia solidaritat per acabar amb la fam".

Penda-Mboko és una de les àrees més poblades de la Camerun, on el 90% de la població és pagesa i viu per sota l'índex de pobresa. Volen aprendre tècniques agrícoles sostenibles i modernes per poder conrear diverses espècies i sortir del cercle de pobresa on es troben.

Durant la iniciativa solidària, es va fer una campanya de sensibilització i posteriorment una de recollida de diners. Podeu llegir més informació a l'article que ha publicat el Diari de Sabadellhttps://www.diaridesabadell.com/2022/02/04/sant-nicolau-recapta-1500-eur...

 

Encesa d'espelmes 2021

Dissabte 18 de desembre de 2021, es va celebrar la tradicional Encesa d'Espelmes a les escales de la Parròquia de Sant Fèlix de Sabadell, amb l'objectiu de donar llum nadalenca al projecte solidari "Capacitació de pagesos per a reforç de la seguretat alimentària al Camerun", que assumeix Mans Unides Sabadell. L'acte va comptar amb la participació dels joves flautistes de l'Escola Pia i la coral Cor d'Acords de Sabadell i la coral Ohana de Terrassa, que van animar la celebració solidària.

Responsable: Concepció Cabanes (Vallès Occidental).
Adreça: C/Sant Joan, 20. 08202 SABADELL
Telèfon i mail: 93 745 94 30 / sabadell@mansunides.org
Galeria d'imatges: 
El misionero en Ràdio Sabadell
Encesa d'espelmes 2019
El misionero en Ràdio Sabadell
Encesa d'Espelmes 2021
Flautistes de l'Escola Pia a l'Encesa d'Espelmes 2021
Encesa d'Espelmes 2021
Coral Ohana de Terrassa a l'Encesa d'Espelmes 2021
Coral Cor d'Acords a l'Encesa d'Espelmes 2021
Encesa d'Espelmes 2021
Encesa d'Espelmes 2021

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te