Educació

Aprenentatge Servei aplicat a les escoles

 

EXPOSICIONS DE MANS UNIDES

A Mans Unides creiem en l'Educació. Per això portem 64 anys treballant amb més de 900 projectes anuals, a 54 països del món dels tres continents: Àfrica, Amèrica i Àsia. Ens centrem en set sectors: medi ambient, alimentació i mitjans de vida, sanitat, aigua i sanejament, drets humans, drets de la dona i equitat, i educació.

Per a treballar-los amb els alumnes, hem elaborat uns materials per a la sensibilització d'aquests. Es tracta d'unes exposicions amb les quals volem conscienciar als alumnes sobre tres temes que ens semblen fonamentals, com són el malbaratament alimentari, atès que és el sisè any que la fam augmenta en el nostre planeta segons afirma la FAO; l'aiguadona i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). En la majoria de projectes que desenvolupem són presents l'aigua i la dona, perquè és el motor que mou el cor del món. 

Es poden consultar les exposicions virtualment, i la de "El malbaratament alimentari" i "Aigua" també es poden demanar gratuïtament en format físic a terrassa@mansunides.org / 682 52 24 49.

 

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te