Concert benèfic del Cor Carlit Gospel a La Garriga

Concert benèfic del Cor Carlit Gospel a La Garriga

El diumenge 27 de novembre a les 18:00h es celebra al Teatre El Patronat de La Garriga un concert solidari de gospel per part del famós Cor Carlit Gospel, amb el repertori de “Buscant l’essència”, recentment interpretat al Liceu de Barcelona sota la direcció de l’Anna Roqué.

Es tracta d'una representació benéfica que és possible gràcies a les generoses col•laboracions de l’Ajuntament de la Garriga i del Cor Carlit Gospel, i la recaptació del concert va destinada al projecte de Mans Unides de formació de 400 dones a Widali, Índia.

Els beneficiaris viuen en 15 pobles de comunitats "dalits" o descastats i tribals, i gairebé tots depenen de l'agricultura. Els que tenen petites terres es veuen abocats a demanar crèdits a interessos desorbitats. Les seves pràctiques de cultiu són ancestrals i manquen de maquinària moderna. Els pous que hi havia s'han assecat, la qual cosa fa que aquests visquin miserablement. Pertanyen a famílies sense terres, habitants de "slums" o barris de barraques, petits venedors i grups desfavorits socialment. Cal ajudar-los a sortir d'aquest cercle viciós.

La situació de la dona és d'abandó i supressió social. No poden prendre decisions en la família ni en la societat. Per falta d'educació tenen moltes supersticions i creences en la bruixeria. La poligàmia i el maltractament a la dona són molt comunes entre els descastats. La dona treballa tot el dia, però sense beneficis. Gairebé el 70% d'elles estan anèmiques, i necessiten coneixements sobre la higiene i salut. A causa de l'alcoholisme, molts homes moren joves, i deixen sola a la dona a cura de la família.

Al final de l’acte, es farà un sorteig entre tots el assistents d’un quadre a l’oli titulat “Índia”, obsequi de l’artista granollerí Emili Lloret.

L’entrada-donatiu (no numerada) té un preu de 8 euros i es pot comprar a:
-Finques Montvidal (C/Calàbria, 59) Horari d’oficina.
-Rectoria Parroquial. Horari de despatx.
-Can Baldich i Equip de voluntaris.
-A la guixeta del teatre 1 hora abans. Teatre El Patronat: Passeig, 42. La Garriga (Barcelona).

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te