Delegació diocesana de Terrassa amb el projecte Fratelli a la premsa

Durant la campanya del 60 aniversari de Mans Unides, la delegació diocesana de Terrassa ha tingut presència en diferents mitjans de comunicació per donar a conèixer el projecte Fratelli, que lidera el germà marista Miquel Cubeles al Líban i amb qui hem comptat aquesta setmana de campanya.

5 de febrer

Vam tenir la oportunitat d'estar a la Ràdio de Terrassa, entrevistats per Lourdes Sarrión. Justament abans d'aquesta entrevista ens vam trobar amb voluntàries de la comarcal de Terrassa i vam poder compartir amb elles. El mateix dia, vam visitar el programa "Mar Endins", a Ràdio Estel, i vam ser entrevistats per Mn. Deulofeu (podreu escoltar l'entrevista a partir del minut 10).

6 de febrero

Vam estar a la Ràdio de Sabadell, on està la seu de la delegació, i també vam visitar la Ràdio Sant Quirze. Al programa "Som Solidaris", podeu escoltar l'entrevista en què participen la responsable de Sabadell, Teresa Graells, i el missioner Miquel Cubeles (a partir del minut 2 fins el 29).

8 de febrero

Vam estar novament a Ràdio Estel, al programa "Mirador de l'Actualitat", on van estar presents tres delegacions: Barcelona,Terrassa i Sant Feliu. En aquest programa, es van poder explicar els projectes que es duen a terme a cada delegació.

 

Al final de la notícia teniu l'enllaç als diferents programes accessibles, així com fotografies dels diferents esdeveniments.

 

Galeria d'imatges: 
Notícia en el Diari de Terrassa
Programa "Mirador de l'Actualitat"
"Som Solidaris", a la Ràdio de Sant Quirze
Entrevista a la Ràdio de Sabadell
Programa "Mar Endins", amb Mn. Deulofeu
Entrevista per als mitjans de Terrassa, amb Lourdes Sarrión
Miquel Cubeles amb voluntàries de Terrassa

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te