Jornada solidària a La Garriga

COMARCAL DEL VALLÈS ORIENTAL

Divendres passat la comarcal de Mans Unides del Vallès Oriental va organitzar una jornada solidària a La Garriga, que va tenir lloc a la sala Sant Esteve de la Parròquia de Sant Esteve.

Primer de tot, Maria Riera Itzet, voluntària d'El Xiprer, entitat que desenvolupa projectes socials d'acollida i acompanyament a les persones, va dur a terme la xerrada "Els invisibles", on va parlar sobre la realitat que viuen les persones a les qui ajuden des de l'entitat, moltes d'elles provinents del tercer món

Posteriorment, va ser el torn de Sound 8, formació vocal de vuit noies, que ens van fer gaudir dels seus cants acompanyats del sopar solidari. Formen part de l'escola de música Amics de la Unió de Granollers i és la segona vegada que col·laboren amb Mans Unides Vallès Oriental. 

Des de Mans Unides agraïm la participació de Maria Riera i Sound 8 i la solidaritat de tots els assistents i assistentes. Els beneficis obtinguts van destinats a l'ONG per la subvenció dels diferents projectes. Un d'ells és la  "Formació i integració socioeconòmica de joves de Kisantu"

 

 

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te