Living the Requiem

Living the Requiem · Dan Forrest (Requiem for the Living, 2013)

El passat dissabte, 29 de febrer, es va celebrar el concert "Living the Requiem" al Centre Cultural de Terrassa. L'acte, creat per Daniel Mendikoa i produit per ToGetArt Creations, va atraure la participació del compositor Dan Forrest, la coreografia de Maria Rovira i la presència de diferents corals: ToGetArt, Vocal Ensamble, Vocal Ensemble EMM Can Roig i Torres i Coral Albada de Granollers.

L'obra de Forrest, un projecte d'arts escèniques que busca provocar un moviment interior dins la persona, està composada sobre un text litúrgic, enquadrada en un funeral però amb un cant a la vida i no a la mort. Tot això es va veure acompanyat de diferents disciplines artístiques, des de la música fins al teatre o la poesia, que van permetre a l'espectador poder viatjar per aquest món interior cap a l'objectiu del compositor.

El concert, patrocinat per l'associació sense ànim de lucre La Causa (Causa Nostrae Laetitiae)distribuirà part dels diners recaptats per al projecte de Mans Unides de Terrassa, destinat aquest any a Cuba.

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te