Roda de premsa amb els mitjans del Vallès Oriental

Aquesta setmana hem explicat la campanya d'aquest any, "La nostra indiferència els condemna a l'oblit" als mitjans de comunicació del Vallès Oriental, amb la ponència de Josep Maria Pagès, Ramon Hirujo, José Latorre i Joan Quintana

L'objectiu principal de la campanya és reconèixer que hi ha aquesta desigualtat per poder transformar-la, que, a més, s'ha agreujat a causa de la pandèmia. Hi ha discriminació en les oportunitats d'accés als drets, falta d'equitat estructural i deteriorament de les condicions de la dignitat humana. 

Segons les dades econòmiques de la Comarcal del Vallès Oriental el 2021, la recaptació neta va ser de 63.347,83 euros i hi va haver un total de 240 socis i col·laboradors, quatre més que l'any anterior. 

El projecte d'aquest any és la "Formació i integració socioeconòmica de joves de Kisantu II", de la República Democràtica del Congo, que té l'objectiu reinserir socialment a 60 joves vulnerables. D'aquesta manera, es posarà en marxa un taller de fusteria i una sala de pràctiques, així com l'equipament i la construcció d'un bloc sanitari. Mans Unides aporta el 84,4% del cost del projecte per un import de 67.004 euros.   

Podeu veure què han explicat els mitjans de comunicació del Vallès Oriental de la campanya d'enguany als enllaços que trobareu a continuació:

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te