S'amplia el termini de participació a la categoria Escoles del XIII Festival de Clipmetratges

Degut a la sisena onada de la Covid-19 i la complexa situació derivada d'aquesta, s'ha ampliat el termini de participació de la Categoria Escoles del Festival de Clipmetratges fins el pròxim 24 de febrer

El Festival de Clipmetratges de Mans Unides és una activitat d'Educació per al Desenvolupament que té com a objectiu promoure, fonamentalment entre els joves, la consciència social i el compromís. Els participants presenten a concurs un vídeo d'1 minut de durada en el qual plasmen el seu punt de vista sobre el desafiament que suposa acabar amb la desigualtat en el món. 

XIII Festival de Clipmetratges

Amb el lema "Posa el focus en els oblidats", la present edició tracta de conscienciar sobre el problema mundial de la pobresa. La pandèmia ha agreujat exponencialment la situació dels milions de persones que s'enfronten a aquestes dures condicions de vida. Per això, amb el XIII Festival de Clipmetratges es posa el focus en aquestes persones, generalment oblidades, que es troben en aquesta situació i que es tornen invisibles per la nostra indiferència. 

 

 

"Despertar el sentit crític de la joventut és fonamental per a l'acció solidària. Amb aquest festival estem convidant als participants a reflexionar, actuar i comprometre's amb la construcció d'una societat més justa i igualitària, on ningú es quedi enrere", explica Miriam Pardo, responsable del festival. 

 

Arxius adjunts: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te