Sabadell

Projecte Sabadell 2022     Campanya 2022         

 

Notícies

Encesa d'espelmes

El 17 de desembre vam celebrar l’encesa d’espelmes a la plaça Sant Roc de Sabadell. Vam comptar amb els joves Flautistes de l’Escola Pia, la Coral Cor d’Acords i la Cobla Contemporània.

Imatges: David Chao

Gran Gala Solidària

El 19 de novembre vam celebrar la Gran Gala Solidària a La Faràndula, destinada a projectes solidaris de Mans Unides Sabadell i Càritas

Vam comptar amb la participació del cor Amics de l'Òpera de Sabadell, la Coral Cants al Vent, la Coral Catasons, Beth Rodergas, l'escola de dansa KmyStudio i la Banda de Música de Sabadell

Imatges: Víctor Castillo

25a Marxa de la Solidaritat

El 16 d'octubre va tenir lloc la 25a edició de la Marxa de la Solidaritat, una caminada familiar pel Rondal de Sabadell i Sant Quirze del Vallès. 

Vam comptar amb 147 participants i vam fer un recorregut d'uns 11 km, passant per torrents i boscos amb roures monumentals de can Vinyers.

Des de l'ONG agraïm a totes les persones solidàries per la seva participació i generositat. Tal com va esmentar Concepció Cabanes, responsable de Mans Unides Sabadell, "petits gestos ajuden a canviar la vida de milions de persones"

Altres notícies de Mans Unides de Sabadell...

Concert solidari amb Els Duendes

L'1 de maig vam poder gaudir de temes clàssics dels anys 60 fins als 80 a la Cava Urpí. El mític conjunt sabadellenc Els Duendes va donar suport a Mans Unides Sabadell oferint un gran concert solidari.

Venda de roses per Sant Jordi

El 23 d'abril, durant la diada de Sant Jordi, la comarcal de Sabadell va vendre roses. Així mateix, van donar a conèixer l'ONG, el projecte d'aquest any: "l'empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kibamba", a Tanzània, i recaptar diners per aquest. La parada estava ubicada a la Rambla, a l'alçada del Casal Pere Quart. 

Expliquem la campanya del 2022 als mitjans de comunicació de Sabadell

El 10 de febrer, la delegada de la delegació de Terrassa i responsable de la comarcal de Sabadell, Concepció Cabanes, va presentar la campanya d'enguany, "La nostra indiferència els condemna a l'oblit", al Diari de Sabadell i a Ràdio Sabadell.

 

La campanya del 2022 té l'objectiu de reconèixer que hi ha desigualtat per poder transformar aquesta realitat. Mans Unides actua mitjançant a sensibilització i la recaptació de diners per realitzar els diferents projectes. Aquest any, el projecte destinat a la comarcal de Sabadell és l'"empoderament econòmic i social de dones responsables de família de Kiamba", Tanzània. Es seleccionaran 155 dones, a les quals s'impartiran cursos de formació en emprenedoria i manteniment de petits negocis, cria domèstica d'ocells de corral i agricultura sostenible. A continuació, es proporcionaran petits préstescs per a l'emprenedoria d'aquests negocis. 

 

Alumnes de l'escola Sant Nicolau recapten 1.500 euros per Mans Unides

Els alumnes de quart d'ESO de l'escola Sant Nicolau, han recaptat 1500 euros per Mans Unides Sabadell amb una iniciativa dins l'assignatura Servei Comunitari. L'objectiu era recaptar diners pel projecte "Capacitació de pagesos per a reforç de la seguretat alimentària" de Camerun; que correspon al projecte de la Comarcal de Sabadell de la campanya del 2021: "Contagia solidaritat per acabar amb la fam".

Penda-Mboko és una de les àrees més poblades de la Camerun, on el 90% de la població és pagesa i viu per sota l'índex de pobresa. Volen aprendre tècniques agrícoles sostenibles i modernes per poder conrear diverses espècies i sortir del cercle de pobresa on es troben.

Durant la iniciativa solidària, es va fer una campanya de sensibilització i posteriorment una de recollida de diners. Podeu llegir més informació a l'article que ha publicat el Diari de Sabadell.

 

Encesa d'espelmes 2021

Dissabte 18 de desembre de 2021, es va celebrar la tradicional Encesa d'Espelmes a les escales de la Parròquia de Sant Fèlix de Sabadell, amb l'objectiu de donar llum nadalenca al projecte solidari "Capacitació de pagesos per a reforç de la seguretat alimentària al Camerun", que assumeix Mans Unides Sabadell. L'acte va comptar amb la participació dels joves flautistes de l'Escola Pia i la coral Cor d'Acords de Sabadell i la coral Ohana de Terrassa, que van animar la celebració solidària.

Responsable: Concepció Cabanes (Vallès Occidental).
Adreça: C/Sant Joan, 20. 08202 SABADELL
Telèfon i mail: 93 745 94 30 / sabadell@mansunides.org
Galeria d'imatges: 
El misionero en Ràdio Sabadell
Encesa d'espelmes 2019
El misionero en Ràdio Sabadell
Encesa d'Espelmes 2021
Flautistes de l'Escola Pia a l'Encesa d'Espelmes 2021
Encesa d'Espelmes 2021
Coral Ohana de Terrassa a l'Encesa d'Espelmes 2021
Coral Cor d'Acords a l'Encesa d'Espelmes 2021
Encesa d'Espelmes 2021
Encesa d'Espelmes 2021

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te