Assemblea diocesana

Dissabte 27 de gener, ha tingut lloc l’Assemblea Diocesana de Mans Unides, presidida per la Presidenta-Delegada, Elena Tortajada. Una seixantena de voluntaris han acudit a la convocatòria per tractar els temes de la propera campanya de Mans Unides que este any portarà el lema “COMPARTEIX EL QUE IMPORTA”.

Avui dia ho compartim tot: fotos, vídeos, opinions, experiències… Les nostres xarxes socials són, de vegades, un calaix de sastre amb publicacions que compartim sense pensar-nos-ho molt. Compartir és una necessitat que tenim en comú totes les persones. Compartir ens fa més feliços; donar i rebre ens fa més humans. Però tots podem compartir molt més. Podem compartir l'objectiu de Mans Unides: acabar amb la fam en el món

Durant l’assemblea vam comptar amb el valuós testimoni del matrimoni missioner, Roger Marco i Maria Palau, que han dedicat tres anys de la seva vida a viure entre els més pobres a República Dominicana.

Després d’unes paraules d’encoratjament del nostre bisbe, Don Enrique Benavent i de l’informe econòmic de l’any anterior, es van anunciar els projectes als quals recolzarà la nostra diòcesi el 2018:

-Una ambulància per la zona rural de Yamoussoukro, a Costa d’Ivori, per un import de 45.732 €.
-Programa de sobirania alimentària a 11 comunitats indígenes Awajun i Wampi en la província de Condorcanqui, al Perú, amb un import de 87.609 €
-Construcció de 3 aules i latrines per a escola rural a l’aldea de Chama, a Zàmbia. Aquest, recolzat per la població de Benicarló amb un import de 25.703 €.
-I un quart projecte, per acabar de reconstruir un col·legi a Haití, afectat pel pas de l’huracà Matthew en 2016, al qual s’ha destinat un llegat solidari de 25.000 €.

Finalment, es va obrir un espai perquè els voluntaris expliquessin les activitats que duen a terme al llarg de l’any a les seves parròquies i poblacions per tal de sensibilitzar i recaptar fons per als projectes.

Sens dubte, una jornada molt productiva i de convivència.

 

Galeria d'imatges: 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te