Mans Unides Tortosa presenta la campanya “Comparteix el que importa”

Mans Unides Tortosa presenta la campanya “Comparteix el que importa”

La Delegació de Mans Unides a Tortosa llança la campanya 59 sota el lema “Comparteix el que importa”. Avui dia ho compartim tot: fotos, vídeos, opinions, experiències… Les nostres xarxes socials són, de vegades, un calaix de sastre amb publicacions que compartim sense pensar-nos-ho molt. Compartir és una necessitat que tenim en comú totes les persones. Compartir ens fa més feliços; donar i rebre ens fa més humans. Però tots podem compartir molt més. Podem compartir l'objectiu de Mans Unides: acabar amb la fam en el món

La Presidenta-Delegada diocesana va presentar dimarts dia 6 de febrer aquesta nova campanya als mitjans de comunicació, acompanyada de la germana Marcela Zamora, missionera Dominica del Rosario. 

Marcela va donar testimoni de la lluita contra la fam a Timor Leste i de com els projectes de Mans Unides ajuden a aconseguir una vida més humana als països més recondits de la terra.

Així mateix, es van presentar els projectes als quals recolzarà la delegació durant 2018:

-Una ambulància per la zona rural de Yamoussoukro, a Costa d’Ivori, per un import de 45.732 €.
-Programa de sobirania alimentària a 11 comunitats indígenes Awajun i Wampi en la província de Condorcanqui, al Perú, amb un import de 87.609 €.
-Construcció de 3 aules i latrines per a escola rural a l’aldea de Chama, a Zàmbia. Aquest, recolzat per la població de Benicarló amb un import de 25.703 €.
-I un quart projecte, per acabar de reconstruir un col·legi a Haití, afectat pel pas de l’huracà Matthew en 2016, al qual s’ha destinat un llegat solidari de 25.000 € rebut des d’Amposta.

En total, més de 180.000 € que esperem aconseguir amb la ajuda de tots els col·laboradors i socis.  

Gràcies per compartir!

#Comparteixelqueimporta

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te