Activitats solidàries de Mans Unides Centelles

Activitats solidàries de Mans Unides Centelles

A Mans Unides Centelles van tenir lloc en un sol mes, el de maig, tres activitats per sensibilitzar i recaptar fons. Per ordre de celebració, la primera va ser un Concert de Primavera a benefici dels projectes de Mans Unides oferit per l'Orquestra Juvenil Escola de Música de Centelles. Va tenir lloc el diumenge 6 de maig al Casal Francesc Macià i amb un preu d'entrada de 5 euros.

Per altra banda, una xerrada sobre la importància de la preservació de la natura i el canvi climàtic amb el títol "Un planeta que necessita cures". La va donar en Sergi Nuss Girona, Activista de Naturalistes de Girona i Membre del Campus de Patrimoni Natural i Cultural de la UdG. Va ser divendres 11 de maig a la Sala de Vidre.

I, per últim, Mans Unides no hi podia faltar a la festivitat de la Cooperació que se celebra conjuntament amb l'Ajuntament de Centelles. Des de l'any 2000 és dur a terme el mes de maig la Setmana de la cooperació i la solidaritat. Aquesta té la finalitat de sensibilitzar a la població sobre les diferències nord-sud i de la importància d'establir lligams entre els països en vies de desenvolupament i la nostra població.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te