Assemblea anual de Mans Unides de la delegació del bisbat de Solsona

30/01/2021
Hora: 
10 del matí
Ciutat: 
BERGA

Ahir dissabte 30 de gener vam celebrar telemàticament l'assemblea anual amb totes les comarcals del nostre bisbat. Després de donar la benvinguda a tothom, el nostre Sr,Bisbe de Solsona, Xavier Novell, va aportar la seva col.laboració amb una pregària i reflexió.

Un matí de feina on es va posar en comú els resultats de l'any 2020 i es van presentar els nous projectes pels quals treballarem aquest 2021.

Tot i les dificultats creades per la pandèmia vam aconseguir fer realitat els 2 projectes que ens vam comprometre a portar a terme l'any pasat.

Un projecte educatiu a Netia (Mozambic) amb una aportació de 73.717€ per a la creació d'una escola professional agropecuària perquè els joves no hagin de migrar a la ciutat i els permeti treballar la terra per guanyar-se la vida.

I un altre projecte social per tal de consolidar territoris indigenes en el Chaco bolivià. Aquest projecte amb una aportació de 45.000 € tindrà com a beneficiaris directes 900 persones i indirectes 6.000.

Aquest any treballarem sota lel lema Contagia solidaritat per acabar amb la fam i ens hem proposat aconseguir un projecte educatiu amb l'ampliació d'una escola de primària a Parakou (Benin) amb un cost de 62.101 €, i amb la intenció de que quan sorgeixi un nou projecte poder-nos-hi sumar, ja que amb la Covid19 l'adjudicació de projectes es fa més difícil.

Amb l'ajuda de Déu esperem poder acomplir aquest any també, tots els reptes que ens hem proposat

 

 

 

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te