CRÓNICA DE L'ASSEMBLEA GENERAL DIOCESANA I PRESENTACIÓ DE CAMPANYA ANUAL "CONTAGIA SOLIDARITAT PER ACABAR AMB LA FAM"

Dissabte 6 de febrer hem celebrat l'Assemblea anual diocesana, aquest any de manera virtual. Presidida pel nostre bisbe, Don Enrique Benavent, i amb la intervenció de la Presidenta-Delegada, Cristina Contreras.

Vicent Beguer, Extresorer, ha donat compte dels resultats econòmics de la campanya de l'any passat, que s'han vist minvats per la crisi del Coronavirus.

També hem presentat la nova campanya, "Contagia solidaritat per acabar amb la fam", amb la qual en Mans Unides posem l'accent en el nostre missatge d'esperança, i volem contagiar optimisme, alegria, justícia… i tocar els cors i consciències. Només així podrem tirar endavant i superar una crisi que, en major o menor mesura, a tots ens afecta.

Elena Tortajada, nova Tresorera, ens ha informat  del projecte de aquest any. A causa de la davallada dels ingressos, la Delegació només s'ha pogut comprometre amb un sol projecte per al 2021: MILLORA DE L'ACCÉS A L’EDUCACIÓ PRIMÀRIA AL NORD DE GHANA, amb un import de 96.701,00 €.

A pesar dels temps que ens ha tocat viure, estem més decidits que mai a contagiar solidaritat per a garantir una vida més digna als més vulnerables. Invitem a tota la diòcesi a seguir sent solidaris per acabar amb la pandèmia més antiga: la fam.

 

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te