CONTAGIA SOLIDARITAT PER ACABAR AMB LA FAM.

SOPAR SOLIDARI 2021

INICI DE CAMPANYA.

Aquest mes de febrer hem inicat la nova campanya Contagia solidaritat per acabar amb la fam, que serà la que treballarem tot l'any 2021.

Així el cap de setmana del 14 de febrer coincidint amb la Jornada Nacional de Mans Unides, és va fer la col.lecta anual a les misses del nostre Bisbat.

A causa de la pandèmia ens hem hagut d'adaptar a la nova situació i així el tradicional sopar de pa amb oli l'hem hagut de fer des de casa. Aquesta activitat ha donat molt bons resultats a totes les ciutats que l'han portat a terme

A Berga es va fer el dia 12 de febrer i hi van col.laborar 154 persones comprant el tiquet amb el qual es donava una bossa de roba amb tot el kit per poder sopar, pa amb oli: pa, oli, sal, sucre i una poma. A més del triptic explicatiu dels projectes d'aquest any. També molta gent va fer una donació per col.laborar en aquesta activitat però sense comprar el tiquet pel que tot plegat vam poder recollir 1895€ que són molt benvinguts. Gràcies a tots aquells que ho heu fet possible.

A Mollerussa també van portar a terme l'activitat del Sopar solidari el dia 26 de febrer i també des de casa. Més de 100 persones van comprar la bossa amb el sopar del pa amb oli.També el dia 27 de febrer Tàrrega es va sumar a aquesta activitat i van aconseguir la participació de més de 150 persones, tot i la boira que feia.

Moltes gràcies a tots per la vostra col-laboració, això ens dona empenta per continuar treballant.

 

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te