ASSAMBLEA GENERAL DE MANS UNIDES A BERGA

 

Després de 2 anys de fer l'assamblea general telemàticament el dissabte 21 de gener es van reunir, a Berga, totes les comarcals de Mans Unides del Bisbat de Solsona, per fer-la presencialment. Una trobada que tots/es esperavem amb molta il·lusió per poder-nos saludar i canviar impressions entre els uns i els altres.

La primera part de l'assamblea va començar donant la benvinguda i presentació a tots els assistents per part de la delegada de Mans Unides del nostre bisbat i seguidament es va fer una pregària per part del Mn.Josep M.Vila.

Es va continuar informant de l'estat de comptes d'aquesta campanya 63, i fent balanç dels resultats del 2022 que van ser molt positius ja que es van assolir els projectes que ens haviem proposat de tirar endavant. La M.Aurora de Bellpuig ens va passar un powerpoint molt interessant, sobre aquest tema ja que es veia tot el procés des del no res fins que es feia realitat.

L'Enric Segarra ens va presentar la solidaritat un bon remei, fent una reflexió sobre l'individualisme o la col·laboració .Podeu tornar a veure'l a la web https://lasolidaritatunbonremei.com.

Es va fer una pausa amb un petit esmorzar, per descansar una mica i poder encarar la segona part.

A partir d'aquí es va posar en coneixement la campanya 2023. que comença l'eix de treball que durarà 5 anys (2023 a 2027) i el seu document base. El lema d'aquest any és FRENAR LA DESIGUALTAT ÉS A LES TEVES MANS”.

Seguidament es van presentar els dos projectes que intentarem portar a terme:

1. ERADICACIÓ DEL TREBALL INFANTIL I PROMOCIÓ DE L'EMPRENEDORIA A RAJABARI (ÍNDIA).

2. EMPODERAMENT DE DONES I NOIES ADOLESCENTS EN 24 POBLES DE L’ESTAT DE UTTAR PRADESH (ÍNDIA)                                                                                                                     

Productes de marxandatge, per aquest any que comencem, de Mans Unides.

Informació sobre la importància de fer nous socis, promocionar el testament solidari i intentar implicar a la nostra causa al joven que tinguem a prop. I després de donar pas a precs i preguntes el Sr Bisbe Francesc Conesa que ens va honrar amb la seva presència, va posar punt  final a l'assamblea.

Vam acabar amb un bon dinar de germanor, abans no retornessin tots els presents a les seves ciutats respectives. 

Un dia ben aprofitat i amb aquesta trobada hem carregat les piles per iniciar la campanya del 2023 amb empenta i il·lusió

 Moltes gràcies per la vostra presència.                                                                                        

 

 

 

Arxius adjunts: 
Galeria d'imatges: 

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te