Acord de col·laboració amb Air Europa

Air Europa col·labora amb Mans Unides per facilitar el desenvolupament de projectes a Amèrica, Àfrica i Orient Mitjà.

Acuerdo de colaboración con AirEuropa

L'aerolínia facilita els desplaçaments dels membres i voluntaris de l'associació sense ànim de lucre per a la supervisió de les activitats dels socis locals en destinacions a les quals vola la companyia.

Air Europa ha subscrit un acord de col·laboració amb Mans Unides per contribuir al desenvolupament dels projectes que l'ONGD (Organització no Governamental per al Desenvolupament) duu a terme a diferents països de Llatinoamèrica, Àfrica i Orient Mitjà.

Acuerdo de colaboración con AirEuropa
Acord de col·laboració amb AirEuropa

Des del passat mes de juny, els membres i voluntaris de Mans Unides poden visitar, supervisar i comprovar els projectes i iniciatives que desenvolupen i donen suport a les destinacions on opera la companyia aèria. D'aquesta manera, l'ajuda desinteressada d'Air Europa permet a Mans Unides, com a entitat sense ànim de lucre, ser fidel al seu esperit d'austeritat, i contribuir a fer que la major part dels fons arribin on siguin més necessaris.

Actualment, les destinacions a les quals vola Air Europa on l'associació compta amb projectes solidaris es troben a Cuba, República Dominicana, Hondures, Colòmbia, Perú, Paraguai, Brasil i Israel.

Així mateix, té amb connexions a Brussel·les, París i Frankfurt que són imprescindibles per al desplaçament a altres emplaçaments on és present l'entitat.

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te