Mans Unides dóna al Black Friday un sentit solidari

#CéntimoFriday dins la campanya d'El cèntim solidari".

Manos Unidas le da al Black Friday un sentido solidario

El Black Friday 2022 és a tocar, i molts comerços ja mostren importants descomptes, cosa que provoca un atractiu molt temptador per als consumidors, que fan un desemborsament important de cara a l'època nadalenca. Segons un estudi de Black-Friday Global, els espanyols gastaran, aquest any, una mitjana de 210 euros per persona.

Mans Unides vol aprofitar aquesta data assenyalada, en què tothom incrementarà els pagaments en comerços i establiments, per donar als diners un sentit solidari mitjançant la campanya d' "El cèntim solidari". .

 

 

Este Black Friday, la ONGD quiere que los céntimos que sobren en las compras se donen para que se conviertan en alimentación, salud o educación en los más de 50 países donde trabaja Manos Unidas.

"Aquests cèntims que ens tornaran a les compres en aquestes dates es poden revaloritzar i, amb ells, amb molt poc esforç, podrem fer que milers de persones tinguin una vida digna", explica Cecilia Pilar, presidenta de l'ONGD.

Els cèntims es podran dipositar a les 72 delegacions que l'organització té per tot el territori espanyol i als establiments adherits a la iniciativa.

A més, l'acció #CentimoFriday, que s'engloba dins de la campanya que va començar el mes d'octubre passat, convida els mitjans de comunicació a col·locar un logo QR a les portades dels seus mitjans digitals i impresos per unir-se a la iniciativa i facilitar-ne la participació.
 

Recorda

  • Aquest Black Friday, "Treu-te un pes de sobre per una bona causa! Dona els teus cèntims".
  • Participa dipositant els cèntims que sobrin de les compres.
  • A les 72 Delegacions de Mans Unides i en establiments col·laboradors.
  • Consulta les possibilitats a la teva Delegació més propera.

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te