Cecilia Pilar Gracia, nova presidenta de Mans Unides

Haurà de ser ratificada per la Conferència Episcopal.

Cecilia Pilar Gracia_Nueva Presidenta de Manos UNidas. Foto: Marta Carrño

L'Assemblea de Delegades, reunida aquest cap de setmana a Madrid, ha elegit, en primera votació, a Cecilia Pilar Gracia com a nova Presidenta de Mans Unides per als pròxims tres anys.

Cecilia Pilar és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Complutense de Madrid, encara que la major part de la seva carrera professional l'ha exercit en el món de la Comunicació i el Màrqueting.

La nova presidenta de Mans Unides va entrar a treballar en l'organització com a voluntària l'any 2010, després d'haver exercit diverses tasques de voluntariat en diferents ONG.

Cecilia Pilar, nueva presidenta de Manos Unidas

Com a voluntària, Cecilia Pilar ha dut a terme tasques en diferents departaments i àrees de Mans Unides, la qual cosa li permet tenir un ampli coneixement del funcionament i l'estructura de l'ONG. Després de passar cinc anys en el Departament d'Amèrica, va ser nomenada coordinadora del Festival de Clipmetratges, que organitza l'àrea d'Educació per al Desenvolupament de Mans Unides. Els últims cinc anys –i fins a l'actualitat- ha estat responsable de l'Àrea de Comunicació i Presència Pública de l'ONG.

 

En la votació ha estat present Sr. Carlos Escribano, consiliario nacional de Mans Unides i president de la Comissió Episcopal de Laics, Família i Vida.

Compromís, dedicació i il·lusió

Cecilia Pilar ha declarat sentir-se «molt afortunada i emocionada per l'oportunitat de continuar treballant, com ha fet sempre Mans Unides, pels més pobres de la terra».

La nova Presidenta de l'ONG de l'Església catòlica ha assegurat que assumeix la responsabilitat que se li ha encomanat amb el mateix «compromís, dedicació i il·lusió» dels seus començaments com a voluntària en l'ONG fa ja més de 13 anys.

La meva intenció és obstinar-me en la tasca d'intentar canviar la manera de concebre el món en el qual vivim tots i aconseguir, així, la “amistat social” a la qual es refereix el Papa Francesc.

 

Cecilia Pilar haurà de ser ratificada pròximament en el càrrec per la Conferència Episcopal Espanyola.

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te