Arriba la IX edició de les “24 hores” de Mans Unides

Encén el teu compromís del 13 al 14 de novembre. Puja ja la teva foto!

Enciende tu Compromiso. IX edición de las 24 horas de Manos Unidas.

Mans Unides “il•lumina” cada any la vida de milions de persones als països del Sud, a través dels més de 500 projectes de desenvolupament que recolza en 53 països. I cada any, des de 2013, crea també un “canal virtual” perquè aquesta llum de desenvolupament viatgi de Nord a Sud. Són les “24 hores” de Mans Unides.

Amb la frase “Encén el teu compromís", que ja s'ha convertit en molt més que un lema, el pròxim dia 13 de novembre, a partir de les vuit de la tarda (20:00h), tindrà lloc la IX edició d'aquesta iniciativa de sensibilització,, que es desenvoluparà amb un objectiu: il•luminar virtualment el món per a acabar, junts, amb les “parts aombrades” que aquest té, causades per la fam, les desigualtats i les injustícies que continuen existint avui dia, i contra les quals Mans Unides lluita des de fa 62 anys.

Després de l'edició passada, marcada per la pandèmia, aquest any més que mai, Mans Unides vol que la llum que cada any sorgeix de la Campanya “24 hores” serveixi com a símbol d'esperança, d'unió entre persones i pobles, de solidaritat i fraternitat.

Encén la flama

Una llum que neix del que, des de fa ja nou edicions, es coneix com  Encén la flama”: el fil conductor i el senyal d'identitat d'aquesta iniciativa. Una acció senzilla, accessible a tots, que mitjançant un senzill gest busca oferir a la societat la manera de mostrar, de manera activa, la seva solidaritat amb els països del Sud i amb les persones que en ells viuen.

I és que, una simple foto amb una espelma encesa pot convertir-se en un símbol de l'esperança en un món millor.

Un any més, centenars de llums que, juntes, portaran la llum de la solidaritat, de manera virtual, a aquelles zones del món que no sols sofreixen encara la pandèmia del coronavirus (per la desigualtat en la distribució de les vacunes), sinó tremendes situacions de pobresa, fam, conflictes armats, desplaçaments forçats… I la portaran, com ja va ocórrer en edicions anteriors, no sols de Nord a Sud, sinó de Sud a Nord, entre països dels cinc continents, en una ona que “contagiarà” unió, compromís, solidaritat i l'esperança en un món millor.
 

 

 

Com participar?

Qualsevol persona pot sumar-se a la VIII edició de les “24 hores” de Mans Unides amb la seva foto per a “Encén la Flama”.

  • La manera de fer arribar la seva foto és PUJAR-LA DIRECTAMENT, A partir del 8 DE NOVEMBRE, a la pàgina web de la iniciativa: http://www.manosunidas.org/24horas
  • Podrà pujar tantes fotos com desitgi.
  • A més, podrà deixar missatge de suport a l'acció i al seu significat (màxim 200 caràcters).
  • També pot pujar-la directament a les seves xarxes socials el mateix dia 13 a partir de les vuit de la tarda, hora espanyola, amb l'etiqueta o etiqueta #EnciendeTuCompromiso.
  • Les fotos pujades a la pàgina es faran visibles en un mapa del món, i també en una galeria, localitzades i classificades per país d'enviament, quan comencin les 24 hores 2021 (el 13 de novembre a les 20 hores).

 

Adhesió de rostres coneguts i esdeveniments a Espanya

A la llarga cadena de llums que es formaran de Nord a Sud i de Sud a Nord el pròxim 13 de novembre se sumaran rostres coneguts de diversos àmbits de la societat espanyola que han volgut mostrar, un any més, el seu suport a Mans Unides unint-se a aquesta iniciativa.

Finalment, i després de l'aturada marcant per la Covid-19, en 2021 es tornen a reprendre els anomenats "Esdeveniments de llum" organitzats per algunes de les nostres 72 Delegacions per a donar suport a aquesta iniciativa. Podran ser consultats en la pàgina web de la iniciativa.

Encara que enguany continuem encara travessant circumstàncies difícils, hem de recobrar la fe en la humanitat i pensar que, entre tots, podem fer d'aquest planeta un lloc millor. La participació de tots en les “24 hores” de Mans Unides serà, un any més, un moment en el qual tornar a demostrar que la solidaritat continua sent una realitat en aquest món.
 

Nota: Per descomptat, per a totes aquelles persones que, a més d'unir-se a aquesta iniciativa, desitgen fer un pas més i secundar econòmicament la labor que Mans Unides desenvolupa des de fa 62 anys, l'Organització posa al seu abast els canals habituals de donació:

Arxius adjunts: 

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te