Mans Unides i el Santander s'uneixen en una campanya per a recollir pessetes

Les guardioles estaran en 500 sucursals del Santander. Cerca la teva!

Campanya conjunta recollida pessetes Santander Mans Unides

Banc Santander i Mans Unides inicien avui una campanya de col·laboració sota el lema “Les teves pessetes poden salvar vides” amb l'objectiu de recollir pessetes que encara queden en circulació per a canviar-les per euros i destinar la recaptació a algun dels projectes solidaris que cada any dóna suport a l'ONG de l'Església Catòlica.

Segons el Banc d'Espanya, que ha prorrogat el termini per a canviar monedes i bitllets fins al 30 de juny de 2021, encara queden més de 260.000 milions de pessetes sense canviar al nostre país, que equivalen a més de 1.500 milions d'euros.

Banc Santander ha instal·lat guardioles específiques per a aquest fi en 500 de les seves oficines i Serveis Centrals perquè clients, empleats i qualsevol ciutadà que ho desitgi, pugui donar les seves pessetes i destinar-les a un projecte solidari desenvolupat per Mans Unides per a millorar la formació, els mitjans de vida i potenciar l'emprenedoria entre els col·lectius més vulnerables d'Iberoamèrica.

Virginia Martínez Iniesta, coordinadora del departament de Màrqueting i Empreses de Mans Unides, ha aprofitat per a agrair a Banc Santander la seva col·laboració en aquesta iniciativa conjunta que és “una oportunitat de donar una nova vida a unes monedes que, segurament, molts tenim oblidades en un calaix i que poden servir per a millorar les condicions de vida de moltes persones més enllà de les nostres fronteres”.
 

 Aquesta iniciativa conjunta que és “una oportunitat de donar una nova vida a unes monedes que, segurament, molts tenim oblidades en un calaix i que poden servir per a millorar les condicions de vida de moltes persones més enllà de les nostres fronteres”.

 

Banc Santander i Mans Unides mantenen una estreta relació des de fa anys, a través de diferents iniciatives que atenen objectius comuns, com per exemple el Festival de Clipmetratges, on el banc col·labora des de l'any 2015 per a donar suport als diferents reptes de Mans Unides perquè els joves adquireixin consciència crítica i reflexionin sobre la pobresa, les desigualtats i les seves causes.

A més, Mans Unides és una de les tres entitats beneficiàries del fons 'Santander Responsabilitat Solidari' gestionat per Santander AM Espanya. L'any passat, la quantitat donada va ser destinada a diferents projectes desenvolupats a l'Índia, Hondures, Sierra Leone i Mali, enfocats en la cooperació en àmbits com l'educació, la formació laboral, la salut i la dona.

Més informació sobre la iniciativa “Les teves pessetes poden salvar vides” a voluntariadosantanderespana@gruposantander.es

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te