A Betlem, moltes dones encara no tenen on donar a llum

Repte solidari de Mans Unides per a aquest Nadal.

En Belén, muchas mujeres todavía no tienen dónde dar a luz. Reto solidario de Manos Unidas para esta Navidad.

Mans Unides llança el repte solidari "A Betlem, moltes dones encara no tenen on donar a llum", una història real sobre la salut materna infantil per a aquest Nadal, que té com a protagonistes les dones que, avui dia, com la Verge Maria, no poden accedir a les cures prenatals necessàries per als seus nadons.

 

 

Avui dia hi ha moltes dones, com la Verge Maria, que no poden accedir a les cures prenatals necessàries per als nadons, per la qual cosa es produeixen nombroses complicacions, avortaments, naixements prematurs i parts d'alt risc que es podrien haver evitat.

Tot i això, igual que en la història de fa més de 2000 anys, tres "Reis Mags" estan posant en pràctica els seus coneixements per canviar la situació: una ginecòloga, un pediatre i una infermera que viatgen en clínica mòbil 192 dies a l'any, 4 dies per setmana, per atendre aquestes dones i els seus nadons. Aquest Nadal, són ells els que ens fan arribar la seva carta de desitjos per poder continuar oferint els seus serveis i millorar-los.

Mans Unides acull aquesta petició com a repte per a aquestes dates tan assenyalades, i posa en marxa una campanya de recaptació perquè puguin continuar amb aquesta tasca i seguir portant esperança i vida (#ProyectoBelénManosUnidas).

Amb l'ajuda dels que es vulguin unir, es milloraran les instal·lacions de l'Hospital Holy Family, fundat per les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paul, amb l'adquisició d'una incubadora mòbil i d'un escàner pediàtric, per diagnosticar-ne i fer-ne el seguiment de l'evolució de molts nadons prematurs. 

A més, es millorarà l'atenció mèdica a 5 pobles beduïns i campaments de refugiats situats al desert de Judea, a través d'una clínica mòbil des d'on donar atenció integral a la dona embarassada, incloent-hi la realització d'ecografies i electrocardiogrames, i els nens menors de 5 anys tindran accés a l'atenció pediàtrica als seus poblats.

 ENS AJUDES?

 

Més informació a l'espai web obert per a aquesta campanya: bit.ly/MUProyectoBelen

Nota: Si la recaptació supera els 108.628 euros necessaris per a aquest projecte, l'excedent es destinarà a les finalitats generals de Mans Unides per atendre altres peticions d'ajuda a Amèrica Llatina, Àfrica o Àsia.

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te