El miracle de ser mare a Varanasi (Índia)

Un any més, llancem el nostre repte solidari nadalenc.

Mans Unides ONG - El miracle de ser mare a Varanasi (Índia)

El repte té com a objectiu recaptar 70.019 € per finançar un projecte a l'Índia que ajuda dones embarassades en situació de vulnerabilitat, buscant que tinguin les millors condicions sanitàries abans, durant i després del part.

La dona a l'Índia

Ser dona a l'Índia és tot un desafiament, el qual és encara més gran per a milions de dones embarassades que no compten amb una xarxa de suport que cobreixi les seves necessitats bàsiques i els doni seguretat.

En aquestes dates tan significatives per als cristians, plenes de retrobaments, menjars i regals, Mans Unides presenta una acció solidària, carregada d'esperança.


Una nena dorm sobre l'espatlla de la mare. | Imatge: Mans Unides.

Pretenem recaptar 70.019 € per continuar finançant un projecte que atén 2.600 dones embarassades i els seus nadons, procedents de 25 barris marginals de Varanasi (Índia), on s'amunteguen milers de famílies en condicions insalubres, moltes sense més sostre que unes teles.

De la mateixa manera que la Verge Maria, aquestes dones porten al món una nova vida sense els recursos i el material adequat, cosa que augmenta les possibilitats que pateixin riscos i complicacions.

Dóna ara

Uns percentatges preocupants


Una dona i el seu bebè són ateses en un hospital de l'Índia. | Imatge: Mans Unides.

L'últim estudi del nostre soci local, Asmita, reflecteix que:

  • El 45% de les dones mai no han estat vacunades.
  • El 72% de les dones pateixen anèmia i malnutrició.
  • El 83% de les dones tenen accés escàs a metges.

Donar a llum en una situació així és un veritable repte i, per això, aquest any impulsem una recaptació solidària, que té com a objectiu aconseguir el finançament suficient per continuar oferint a 2.600 dones embarassades de Varanasi atenció mèdica segura i de qualitat.

Aquest projecte proporciona suport nutricional, prevenció i atenció mèdica en totes les fases de l'embaràs, el part i el postpart.

Aquest Nadal ajuda a donar llum a l'esperança


Un somrient nadó i el seu biberó. | Imatge: Mans Unides.

Si tots ens sumem a aquest repte fent una petita donació, podrem continuar ajudant milers de dones embarassades a Varanasi, que l'únic que volen és que els seus petits arribin al món de la millor manera possible.

Mans Unides col·labora amb Asmita, el seu soci local, des de fa 20 anys, a 25 barris marginals de Varanasi, atenent dones embarassades i lactants en situació de vulnerabilitat.

A més de proporcionar-los una dieta adequada i medicines, els oferim accés a programes de conscienciació i de lideratge que els ajudin a sortir del risc de pobresa.

Aquest és el segon any que Mans Unides impulsa el repte solidari nadalenc. Gràcies al de l'any passat, es va poder finançar una clínica mòbil a Betlem.

Si la recaptació supera els 70.019 euros, l'excedent es destinarà a les finalitats generals de Mans Unides per atendre altres peticions d'ajuda a Amèrica Llatina, Àfrica o Àsia.

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te