Air Europa rep el nostre segell com a “Empresa Solidària”

La col·laboració redunda en el desenvolupament de projectes a favor de persones vulnerables

 

Air Europa rep el nostre segell com a “Empresa Solidària”

Hem inclòs Air Europa al nostre programa «Som Solidaris» , una iniciativa que busca establir aliances amb empreses compromeses amb la responsabilitat social i el desenvolupament sostenible. La iniciativa reconeix les entitats que, com Air Europa, col·laboren a través de la inversió directa en projectes i fins generals de l'organització.


.

Així mateix, hem atorgat a l'aerolínia el seu segell “Empresa Solidària”, amb què contribueix a donar visibilitat a les empreses que col·laboren amb la causa de l'ONGD.

De fet, Air Europa va arribar el 2022 a un acord amb Mans Unides per facilitar, als membres i voluntaris de l'associació, la visita, supervisió i comprovació dels projectes i iniciatives que desenvolupen i donen suport a les destinacions on opera la companyia aèria oa els que s'arriba a través de connexions. D'aquesta manera, a Mans Unides podem mantenir el nostre esperit d'austeritat alhora que destina els fons que gestiona allà on són més necessaris.

En els darrers mesos, aquesta tasca de cooperació ha ajudat a activar i dur a terme diferents iniciatives al Paraguai, l'Equador, el Perú i la República Dominicana que han facilitat a persones i comunitats vulnerables l'accés a serveis per a la integració de la infància, la justícia social per a grups indígenes, l'ajut per a la incorporació de la dona a l'activitat econòmica o l'acompanyament i la inserció en el teixit laboral de persones preses, entre altres projectes.
 

La col·laboració entre les dues entitats ha contribuït al desenvolupament de projectes a favor de persones i comunitats vulnerables a països on vola la companyia, com el Paraguai, l'Equador, el Perú i la República Dominicana. 


.


.

Mans Unides treballa en l'ajuda, la promoció i l'impuls dels països més desafavorits i en vies de desenvolupament. El 2022 va mantenir actius més de 400 projectes que, afegits als iniciats en anys anteriors, en van sumar 721 en execució. La seva missió és la lluita contra la fam, el subdesenvolupament i la manca d'instrucció. Per això, treballa en l'eradicació de les causes estructurals que donen lloc a aquests problemes, com la injustícia, el repartiment desigual dels béns i les oportunitats entre les persones i els pobles, la ignorància, els prejudicis o la manca de solidaritat.

Coneix tot el que una empresa pot aportar aquí.

 


.

Sobre Air Europa 

La participació en iniciatives solidàries forma part de la política de sostenibilitat d'Air Europa, que constitueix, de fet, un dels eixos fonamentals del pla estratègic 2023-2025 +Air. A l'aire des del 1986, Air Europa és una aerolínia espanyola membre de l'aliança SkyTeam. La flota de la companyia, constituïda per 50 aeronaus, és una de les més modernes i sostenibles del sector, integrada per models Boeing 787 Dreamliner i Boeing 737 que garanteixen la màxima eficiència i comoditat per als passatgers. Air Europa vola a més de 55 destinacions a tot el món i compta amb una posició estratègica al hub de l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, connectant Europa i Amèrica. La companyia destaca pel seu ferm compromís amb la sostenibilitat i la descarbonització, així com per la seva aposta per la innovació a través de la incorporació de les tecnologies més avançades per a la digitalització i l'optimització dels seus processos. A més, Air Europa brinda un elevat nivell d'excel·lència als passatgers i figura habitualment entre les aerolínies més puntuals del continent europeu. 

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te