Sortegem «Amazônia», el llibre més recent de Sebastião Salgado

Del 8 fins al 26 de gener, visita el nostre Instagram i participa al sorteig.

Mans Unides ONG - Sortegem «Amazônia», el llibre més recent de Sebastião Salgado (Imatge: indígena Yawanawá)

Del 21 a 24 de juny de 2023, Mans Unides va organitzar una Trobada Panamazònica a El Coca, en plena Amazònia equatoriana. Ara, per celebrar el llançament de la nostra cobertura especial -en forma d'informe a fons-, impulsem aquest sorteig.

Descobreix «Amazônia», obra de Sebastião Salgado


Portada del llibre «Amazônia», de Sebastião Salgado.

Per tal de divulgar el contingut de l'Especial sobre la Trobada Panamazònica, hem llançat un sorteig al nostre compte d'Instagram on es podran guanyar un dels dos exemplars disponibles del meravellós llibre «Amazônia», del fotògraf brasiler Sebastião Salgado.

El volum de tapa dura, de la prestigiosa editorial alemanya Taschen, té gairebé 500 pàgines. Aquest llibre és la plasmació de tot el periple que el fotògraf va experimentar durant més d'un lustre.

Salgado va viatjar durant sis anys per l'Amazònia brasilera i va fotografiar la bellesa incomparable d'aquesta regió extraordinària. Un veritable tresor de la humanitat, on l'immens poder de la natura es percep com a cap altre lloc de la terra.

Només podran participar en el sorteig aquells usuaris de la xarxa social que hagin respost correctament a les 3 preguntes formulades a les nostres Stories destacades i que compleixin els següents requisits mínims obligatoris:

  • Donar-li «M'agrada» a la publicació i compartir a Stories.
  • Seguir Mans Unides (@manosunidas) al seu perfil oficial d'Instagram.
  • Els dos guanyadors es triaran a través de @AppSorteos.
  • Hi ha fins al 26 de gener a les 23:59 h per participar-hi.
  • Només poden participar-hi i rebre el premi els usuaris residents a Espanya.

En entrar en aquest sorteig, els participants entenen que cedeixen les dades personals a Mans Unides i que aquesta utilitza i emmagatzema les dades necessàries durant la realització fins al final del sorteig seguint la normativa de la llei de protecció de dades.

BASES COMPLETES

Trobada Panamazònica 2023


Fotografia interior del llibre «Amazônia», de Sebastião Salgado.

L'objectiu principal de la Trobada va ser la definició dels eixos estratègics del treball de Mans Unides a la Panamazònia per als anys vinents.

L'Amazònia, sovint anomenada també Amazones pel riu que la creua i per les llegendàries dones guerreres que es creia que habitaven la regió, és una vasta regió d'Amèrica del Sud que s'estén al llarg de 9 països i comprèn la selva tropical de la conca fluvial del riu Amazones.

Amb una extensió de més de 7 milions de quilòmetres quadrats, la selva amazònica es destaca com el bosc tropical més extens del planeta i una de les ecoregions més bio diverses de la Terra.

Per a Mans Unides, conscients de la importància vital d'aquesta regió, és fonamental treballar mà a mà amb els nostres socis locals per millorar les condicions de vida dels seus habitants.

En aquest Especial, podràs trobar tota la informació relacionada amb la nostra feina.

VISITA L'ESPECIAL


Fotografia interior del llibre «Amazônia», de Sebastião Salgado.

Per això, s'ha hagut d'identificar prèviament la problemàtica actual més rellevant des d'una perspectiva integral i de manera participativa.

L'estructura de l'esdeveniment es va basar en la metodologia, molt pròpia de l'Església a Amèrica Llatina, del Veure, Jutjar, Actuar i Celebrar.

  • Veure: tant la meravella de l'Amazònia com les ferides que li estem causant, per a la qual cosa es van visitar projectes concrets i es va compartir la feina que està fent Mans Unides i, sobretot, els 16 socis locals procedents de cinc països.
  • Jutjar: amb l'ajuda de ponències de Rodrigo Fadul, de REPAM (Xarxa Eclesiàstica Panamazònica); de Pedro Sánchez, d'Esglésies i Mineria i de Nanki Wampankit, de CONFENIAE (Confederació de Nacionalitats Indígenes de l'Amazònia Equatoriana).
  • Actuar: treballant en tres grups per identificar els eixos d'intervenció prioritaris.
  • Celebrar: per la qual hem començat amb una cerimònia de benvinguda amazònica i hem acabat amb una Eucaristia, igualment amazònica, concelebrada per mossèn Rafael Cob, bisbe de Puyo i president de la REPAM, i mossèn Adalberto Jiménez, bisbe d'Aguarico, diòcesi on estàvem reunits.

T'esperem al al nostre Instagram . No et perdis la possibilitat de guanyar l'últim llibre de Sebastião Salgado, «Amazônia».

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te