Signes d'amor en un món que pateix

Trobada digital per a periodistes amb motiu de la VI Jornada Mundial dels Pobres 2022

VI Jornada Mundial de los Pobres. Foto: Manos Unidas

El 21 de novembre de 2016, el papa Francesc instituïa la Jornada Mundial dels Pobres, com a colofó de l'Any de la Misericòrdia, demanant que es realitzés, des de llavors, al XXXIII Diumenge del Temps Ordinari. El 2022, la VI Jornada s'ha celebrat el diumenge 13 de novembre.

MISSATGE DEL PAPA

Mans Unides, que treballa per i per als pobres des de fa 63 anys, celebrarà, amb motiu d'aquesta Jornada, una trobada digital PER A PERIODISTES, dijous que ve, 17 de novembre, sota el títol de "Signes d'amor en un món que pateix ", amb tres ponents destacats, socis locals de l'Organització a Mali, Cambodja i Hondures.

INSCRiu-te (només PERIODISTeS)

Amb la participació de: 

  • Germana Janeth Aguirre: Franciscana Missionera de Maria Auxiliadora. Missionera a Mali des del juliol del 2005. Treballa en la capacitació i formació de dones, força incomparable d'esperança per al país. Encarregada de fer front als problemes nutricionals de la població, conseqüència de les sequeres cròniques.
  • Monsenyor Enrique (Kike) Figaredo: Jesuïta. Membre de la campanya internacional per a la prohibició de les mines antipersones (1995-2000). Prefecte Apostòlic de Battambang des del juliol del 2000. President de Càritas Cambodja des del 2006. Fundador, president i director del consell de Karuna Battambang Organization.
  • Pare Patricio Larrosa: Sacerdot i missioner andalús a Hondures. Fundador i president d'ACOES (Associació Col·laboració i Esforç), organització amb prop de 50 projectes oberts per donar suport a més de 15.000 persones. Premi de Drets Humans Rei d´Espanya ACOES (2020).

La trobada estarà presentada per Patricia Garrido, de l'Àrea de Projectes de Mans Unides.

 

INSCRIU-TE (NOMÉS PERIODISTES)

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te