Mans Unides a París

Mans Unides en la celebració de la COP21

L'equip de Mans Unides es desplaça a París en la celebració de la Conferència de les Nacions Unides pel Canvi Climàtic (COP21), on es debat el futur del medi ambient i del planeta pel que fa a la minimització dels gasos d'efecte d'hivernacle.

El dissabte 12 de desembre de 2015 s'aconseguia, en finalitzar la COP21 a França, el que ja serà conegut com l'Acord de París o l'Acord Climàtic de París, que ha aconseguit posar d'acord a 196 països per a lluitar contra l'escalfament global desencadenat per l'home amb les seves emissions de gasos d'efecte d'hivernacle.

Mans Unides va desplaçar a París durant la COP21 un equip de 13 persones, entre elles vuit membres de les delegacions d'Alacant, Barcelona, Cadis, Castelló, Las Palmas, Múrcia, Santiago de Compostel·la i València. Durant cinc dies, denunciem els efectes que el canvi climàtic té en les persones més desfavorides del planeta, participant en els nombrosos esdeveniments, organitzats per la societat civil, i per l'Aliança internacional d'ONG de desenvolupament catòliques CIDSE, vivint les tensions i pessimisme sorgits durant les negociacions i per fi, el dissabte, la gaubança i l'esperança que suposa l'assoliment d'aquest acord sense precedents.

Però per a Mans Unides, el treball de les quals pels més desfavorits del planeta és constant, aquest acord és, en aquest sentit i sens dubte, insuficient.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te