Política de privacitat

Les dades personals facilitades a través del lloc web es tractaran d'acord amb les següents especificacions.

Responsable del tractament: Mans Unides, CAMPANYA CONTRA LA FAM, C/Barquillo, nº 38 - 28004 Madrid, NIF: G28567790, Telèfon: 917.003.877, e-mail: protecciondedatos@manosunidas.org, contacte DPD: dpd@manosunidas.org

Finalitats del tractament:

  • Gestió de les diferents formes de col·laboració amb l'organització a les que es pot accedir a través del web (donants, socis i voluntaris).
  • Gestió de l'alta a la nostra web perquè pugui gestionar directament el seu compte d'usuari.
  • Gestió de consultes que es rebi a través del lloc web per part dels usuaris, tant registrats com no registrats.
  • Realitzar enviaments de butlletins de notícies i comunicacions sobre campanyes, convocatòries a esdeveniments, notes de premsa, etc ... quan l'interessat consenti o ho sol·liciti expressament.

Legitimació i conservació de la informació: La legitimació per al tractament de les seves dades es basa en el consentiment de l'interessat manifestat mitjançant la marcació de la casella d'acceptació de la present política de privacitat, que es presenta en els diferents formularis de recollida de dades de la nostra web. Les dades es conservaran mentre duri la relació entre interessat i Mans Unides, i no manifesti la seva oposició, i, en qualsevol cas, durant els terminis legals que li siguin d'aplicació.

Destinataris de les cessions: Estan previstes les següents cessions de dades.

  • Gestió de socis i donants: Agència Tributària amb la finalitat de tramitar els beneficis fiscals i entitats financeres en cas de domiciliació d'aportacions.
  • Gestió de voluntaris: Companyies asseguradores amb les quals es tingui subscrit una assegurança de responsabilitat civil.

No obstant això, quan es formalitzi la seva condició de soci o donant de Mans Unides, se li facilitarà informació ampliada sobre el tractament de les seves dades personals.

Per a la resta de les dades demanades a la nostra web no estan previstes cessions.

Drets dels interessats: Els interessats poden exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació o oposició dirigint-se per escrit a Mans Unides, i a reclamar davant l'Autoritat de Control (Agència Espanyola de Protecció de Dades www.aepd.es).

L'usuari garanteix que les dades aportades en els diferents formularis són veritables, exactes, completes i actualitzades.

Mans Unides ha adoptat les mesures de seguretat necessàries per garantir la protecció de les dades personals i els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració o accés no autoritzat a aquestes dades.

LEGISLACIÓ APLICABLE

Les presents Condicions es regiran en tot moment pel qual disposa la legislació espanyola.

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te