"Millora de l'accés a l'aigua potable i condicions higièniques i sanitàries en escola de primaria a Kangandala" (Angola)

L'empresa Andreu Manteniment Industrial SL de Valls col·labora en el finançament del projecte

La població de la província de Melanje està formada per famílies molt nombroses (9-10 membres) que viuen en condicions molt precàries, en casetes d’adob o xapa, sense aigua, energia ni sanejaments bàsics. La renda familiar és molt pobre, això només permet una menja al dia. Les dones són majoritàriament analfabetes, iniciades sexualment de molt jovenetes, provocant embarassos de nenes entre 12-14 anys ,i com a conseqüència, l’abandonament dels estudis i la submissió als homes.

Els nens i nenes estan mancats d’afecte i actuen com a petits adults, transportant aigua i llenya, treballant al camp i cuidant els germans petits.

Millora de les instal·lacions en escola de primaria a Kangandala (Angola)

El soci local, la Congregació de les Germanes Franciscanes San José, gestionen des del 2004 l’escola d’ensenyança primària Bom Pastor al municipi de Kangandala. El 2009 entren en contacte amb Mans Unides que hi ha dut a terme diferents projectes, com construcció d’aules, biblioteca, menjador, cuina, despensa, accés a l’aigua potable, hort escolar... fent d’aquesta escola un referent de qualitat, la qual cosa explica l’augment de l’alumnat (dels 230 inicials als 1.005 actuals).

Això fa necessari la millora i ampliació de les instal·lacions. El projecte consisteix en construir 8 lavabos nous, substitució de canalitzacions, 2 dipòsits d’aigua de 10.000 litres cadascun i Programes de Higiene, Salud i Medi Ambient. El projecte està en la línia amb ODS 3 “Salut i Benestar” i ODS 6 “Aigua neta i sanejament”.  Mans Unides aporta el 90,2% de l’import total, mentre que el soci local es farà càrrec del 9,8% restant.

Galeria d'imatges: 
Millora de les instal·lacions en escola de primaria a Kangandala (Angola)
Millora de les instal·lacions en escola de primaria a Kangandala (Angola)

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te