Millora de les condicions de vida de la població rural a 20 llogarets a Gosaba i Basant (Índia)

Gosaba i Basant es troben situades a la part índia de Sundarbans, l'extensa zona de manglars declarada Patrimoni de la Humanitat

Amb una població de prop de 5 milions de persones distribuïdes per 52 illes habitades, la regió enfronta desafiaments significatius, com la pobresa extrema i la migració a ciutats per subsistir amb treballs precaris i mal remunerats. El 43% de la població viu amb menys de 0,5€ al dia.

Els habitants, la majoria petits agricultors i pescadors pertanyents a comunitats tribals, lluiten contra la pobresa extrema, la manca d'oportunitats d'ocupació i la malnutrició. El programa de desenvolupament s'enfoca en tres àrees principals: formació professional per a joves aturats, formació en tècniques agropecuàries sostenibles i orgàniques i la reducció de la desnutrició infantil.

Palli Unnayan Amiti Baruipur, entitat de treball social de la Diòcesi de Baruipur, amb 44 anys d'experiència a la zona, cerca la col·laboració de Mans Unides per implementar aquest programa de desenvolupament. El soci aportarà el 5% del cost del projecte i atorgarà subvencions als alumnes de formació professional. Mans Unides cobrirà el 95% restant del pressupost, que inclou salaris, viatges, formació i materials essencials com ordinadors, mobiliari, llavors i cries d'animals.

El projecte beneficiarà directament 1.060 persones i es durà a terme durant 12 mesos, alineant-se amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS): 1) Posar fi a la pobresa i 2) Fam Zero.

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te