Projecte Agropecuari Àfrica | ONG Etiòpia | Millora Seguretat Alimentària

El mal clima i les sequeres posa en seriós risc de malnutrició a les famílies de Sodden (Etiòpia).

Aquest projecte agropecuari a Etiòpia té l'objectiu de millorar la seguretat alimentària de les famílies de Sodden. Amb la teva ajuda, podem fer-ho realitat.

Sodden es troba a 300 quilòmetres a sud d'Addis Abeba. La major part de la població són famílies camperoles molt pobres que viuen en condicions extremadament difícils.

L'agricultura i la ramaderia són la font d'alimentació més habitual. No obstant això, 76.000 persones, el 55% de la població de districte de Lomma, pateixen escassetat de menjar durant 6 mesos cada any.

Les sequeres recurrents característiques de la zona provoquen una situació d'inseguretat alimentària intermitent i fan créixer la malnutrició. D'altra banda, per accedir als serveis de salut, les famílies han de vendre els seus actius productius i el seu bestiar.

El Soci Local ha sol·licitat l'ajuda de Mans Unides per posar en marxa aquest projecte amb l'objectiu d'impulsar la seguretat alimentària al districte de Lomma a través de l'augment de la producció de les collites i la productivitat del bestiar.

PROBLEMES CONCRETS A RESOLDRE

Millorar la seguretat alimentària a través de l'augment de la producció de les collites i la productivitat de la ramaderia, excavació de 25 pous, formació de 400 dones cap de famílies i lliurament de més de 800 cabres i ovelles.

DESCRIPCIÓ BENEFICIARIS

Els beneficiaris seran 11.640 persones. Les autoritats locals estan activament implicades, especialment en la capacitació i en la implantació de les noves tècniques agronòmiques. Els beneficiaris aporten el seu treball en tasques de construcció i transport i també materials diversos disponibles localment.

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te