Projecte Educació Àfrica | ONG Togo | Ampliació Escola Educació Secundària

L'escola de secundària de Be-Kiklamé (Togo) s'ha quedat petita per acollir tots els alumnes.

Aquest projecte educatiu al Togo té l'objectiu d'ampliar el centre d'educació secundària de Be-Kiklamé. Amb la teva ajuda, podem fer-ho realitat.

 

Togo és un petit país de l'Àfrica Occidental. A la capital, Lomé, conviu una població que arriba de tots els racons de país a causa de l'èxode rural. El barri de Be-Kiklamé, proper a la universitat, és un exemple d'aquest mosaic d'ètnies i religions.

En general, és una població jove, amb ganes de treballar però amb poca formació, pocs mitjans i poques perspectives de treball. L'afluència de gent i la manca d'estructures educatives fa que les escoles estiguin abarrotades i com a conseqüència, el rendiment escolar és baix.

La Congregació de les Germanes Missioneres Servidores de l'Esperit Sant està des de fa anys present al barri realitzant diverses activitats com a suport i seguiment a malalts de sida, alfabetització i cursos d'idiomes als adults.

El 2006 van obrir una escola infantil amb l'ajuda de Mans Unides, que en l'actualitat compta amb 120 nens repartits en tres aules. Davant la insistència dels pares d'alumnes, la Congregació va obrir el 2011 la secció de primària que compta amb 230 alumnes en un edifici de dues plantes. Les Missioneres Serves de l'Esperit Sant sol·liciten la col·laboració de Mans Unides per a la construcció d'un edifici d'una planta de 366 m².

PROBLEMES CONCRETS A RESOLDRE

Ampliar l'aprenentatge, creant escoles d'educació secundària, construir 5 aules i 2 blocs de sanitaris, amb 4 WC i 1 dutxa en cada bloc. Possibilitar que els joves de la població no es quedin estancats acadèmicament.

DESCRIPCIÓ BENEFICIARIS

Aquest projecte beneficiarà directament 200 homes i dones cada any i indirectament a la resta de la població escolar com també al conjunt dels seus familiars, al voltant de 2.000 persones.

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te