Projecte Educació Amèrica Llatina | ONG Hondures | Programa Educació Distància

Els joves de les zones rurals d'Hondures requereixen un programa d'educació a distància.

Aquest projecte educatiu a Hondures té l'objectiu d'implantar un programa d'educació a distància a 4 Departaments de país. Amb la teva ajuda, podem fer-ho realitat.

Hondures és un dels 10 països més pobres d'Amèrica Llatina, més del 60% de les llars encara viuen en condicions de pobresa, i sovint pobresa extrema.

Un dels sectors més precaris de país és l'educació. Falta cultura de l'estudi, però també el fet que un 40% dels nens pateixen desnutrició, i les deficiències de les infraestructures educatives, són responsables. La situació és pitjor en les zones rurals, on hi ha enormes dificultats d'accés a serveis educatius. És per això que cal seguir impulsant els programes d'educació a distància adreçats als joves de comunitats rurals dels Departaments de La Paz, Francisco Morazán, Copán i El Paradís. ACOES, el nostre soci local, busca també amb aquesta iniciativa reforçar algunes debilitats observades a programes educatius desenvolupats anteriorment.

PROBLEMES CONCRETS A RESOLDRE

L'objectiu principal del projecte és contribuir al desenvolupament integral de les comunitats rurals en extrema pobresa mitjançant el reforçament del programa d'educació a distància "Mestre a casa", impulsat per l'Associació Col·laboració i ESFORÇ (ACOES), que inclou també l'orientació a les seves famílies i la formació i suport als facilitadors del programa.

DESCRIPCIÓ BENEFICIARIS

Aquest programa permet l'accés a l'educació secundària a joves d'aquestes comunitats i els integra en altres programes d'ACOES (Cases Populorum, beques universitàries) perquè puguin aconseguir la major formació possible. D'aquesta manera els joves adquireixen els coneixements i estímuls per a poder desenvolupar-se com a persones capaces de millorar les seves vides, la de les seves famílies i fins i tot la de les seves comunitats d'origen. El projecte beneficiarà 456 persones, 168 estudiants i també pares i mares de família i facilitadors del programa.

Perquè Mans Unides pugui dur a terme projectes com aquest.

Dóna

També et pot interessar

Subscriu-te a la newsletter

Informar-se és el primer pas per actuar.

Subscriu-te